Mulla alkoikin taas loma =) Ihan yllättäen, kun Tuutikki ei tulekaan huomenna hoitoon. Ja aloittaa lomansakin jo maanantaina. Joten tässä on kahden viikon loma ja sitten aloitellaan uuden hoidokin kanssa.

Tänään puuhasteltiin Tuutikin kanssa vähän sisällä ja askarreltiin kesäinen muisto näin loman alun kunniaksi. Ja koska sitten on jo aikalailla syksy, kun tulee taas loman jälkeen. Tässä teille kuva meidän kesäkukasta.
6303.jpg

Eli ensin piirrettiin Tuutikin käden kuvia eri värisille kartongeille ja liitettiin ne haaranastalla toisiinsa. Varren tein kiertämällä kolme vihreää askartelupunosta yhteen ja senkin haaranastan avulla kiinni taakse (siis samalla nastalla, kuin kukatkin). Keskelle Tuutikki liimasi itse leppäkertun. Hieno tuli ja Tuutikki oli onnessaan =) Näin pienten kanssa on aika vaikea keksiä askarteluja, joten usein pitää miettiä, miten niihin saisi pienten kosketuksen ja käsialan. Kädet ja jalat on oivia apuja näissä =)

Välipalan jälkeen mentiinkin ulos ja tehtiin hiekkalaatikolle iso hiekkalinna vallihautoineen ja lippuineen. Tuutikki koristeli sitä vähän kukilla ;) Lisäksi tehtiin iso tunneli ja leikittiin autoilla. Tämä työ on siitä ihanaa, että pääsee hiekkalaatikolle leikkimään ;D Se on musta ihanaa... Mutta jos menisin sinne yksin, kaikki katsoisi vähän pitkään =)

Huomenna kotiutuu mies ja Esikoinen sekä Kuopus. Onkin jo melkoinen ikävä... Palailen työn ääreen siis näillä näkymin 15.8.