Sää on todella hellinut lämmöllään. Varjossakin on ollut pitkälti yli 20 astetta. Päivät on menneet pitkälti ulkona. Välillä vaan käydään syömässä jotain. Toistaiseksi olemme välttyneet jopa ukkosiltakin, vaikka niitäkin on monin paikoin ollut. Tänään kyllä iltapäivällä muutaman kerran jyrähti, mutta pilvi kulkikin sitten kivasti tuosta sivusta juuri sen verran, että vesisateen saattoi haistaa, mutta ei tänne asti yltänyt. Kuulemma 2 kilometrin päässä tuli rakeita.

Ruoka ei ole maistunut oikein kenellekään, mutta mikäs ihme se on näillä helteillä. Vettä ja mehua välillä sitten juodaan sitäkin enemmän. Nyt ei olla allasta laitettu eilen eikä tänään, kun en mukamas ole jaksanut saavilla kantaa vettä siihen. Mies kävi ostamassa letkua, niin jos vaikka sitten huomenna saisi letkun kanssa täyttää. Kyllä tämä on jo liian kuumaa mulle... Ihan menee kaikki voimat tämän kuumuuden kestämiseen. Mutta ei saa valittaa siltikään :)

Nyt alkaa huomaamaan, että Esikoisella on jo vähän tylsää. Urheilukoulukin loppui, oli vaan kesäkuun. Kaikki kaverit on kuka missäkin ja pitää vaan kotona olla möllöttää ja leikkiä Kuopuksen kanssa. Vähän väliä saa olla selvittämässä riitaa, kun pinnat on kireellä molemmilla.

Pitää vaan yrittää kestää...

Helteistä heinäkuuta kaikille :)