Nukkumassa pitäisi jo olla, mutta täällä kökin vielä =)

Otan ilon irti siitä, että Tuutikki pitää huomenna yllättäin vapaapäivän ja Esikoinenkin menee vasta puoli 10 kouluun, joten saamme nukkua lähes klo 8 asti =) Nipsu tulee sitten kahdeksan maissa, että sitä ennen pitää saada vaatteet päälle.

Käpyjäkään ei olla vielä saatu kerättyä. Mutta huomenna olisi sitten tarkoitus mennä keräämään. Ja jos sitten vaikka iltapäivällä saataisiin porukalla vähän siivottua, kun Nipsu tykkää siivota =) Pitää hyödyntää sekin heti... ;) Illalla kun ei meinaa keretä mitään tekemään, kun omat lapset tuijottaa lastenohjelmat ja syö samalla. Sen jälkeen siivotaan lelut paikoilleen ja sitten saakin jo syödä iltapalaa, käydä saunassa ja mennä nukkumaan. Jos vaikka saataisiin jo huomenna siivottua, niin voidaan sitten lauantaina olla vaan. Voi olla, että jää haaveeksi... Katsotaan nyt.

Ulkona oli aika epämääräinen ilma tänään. Jotenkin tosi lämmintä, kosteaa ja aivan järkyttäviä tuulen puuskia toisinaan. Käytiin postissa lasten kanssa ja sain tosiaan työntää tuplarattaita hampaat irvessä vastatuuleen.  Lasten lakit lensi tuulen mukana ja päätyivät verkkopussiin rattaisiin. Niistä ei paljoa suojaa ollut päälle siellä taivaan tuulissa =(   Tuutikkikin oli tavallista pidemmän päivän, kun lähti vasta klo 16 maissa. Ehti olemaan iltapäivästäkin meidän kanssa ulkona.

Mutta nyt nukkumaan =)