Enkä lainkaan ole tänne ehtinyt mitään kirjoittamaan. Ollaan oman perheen voimin tässä oltu flunssassa ja Esikoinen oli poissa koulustakin alkuviikon. Kuumetta kellään ei ole ollut, mutta flunssa on ollut kuitenkin sitkeä ja inhottava. Hoitolapset on tässä kuitenkin ollut, kun kummallakin on itselläänkin flunssaa ja varmaan kuitenkin sama pöpö myllää. Yritin kovasti ottaa rennosti, mutta raskastahan se on, kun ei ole ihan kunnossa.

Tiistaina alkoi Kuopuksen kerho ja innoissaan sinne meni. Käytiin Nipsun ja Tuutikin kanssa viemässä hänet ja hakemassa. Nyt kysyy joka ilta nukkumaan mennessään, onko huomenna jo kerhopäivä =) Tästä eteenpäin kerho on tiistaisin ja torstaisin.

Kävyt on jäänyt metsään, kun viikko sitten perjantaina satoi niin paljon ja tämä viikko tosiaan on otettu ihan iisisti, että voimat riittäis työhön. Toivon, että saataisiin ensi viikolla kerättyä niitä ja tehtyä niillä vähän jotain syksyistä kivaa =)

Maanantaina meillä aloittaa uusi hoitolapsi, toistaiseksi tilapäisesti, mutta mahdollisesti pidempäänkin. Jännittää =) Olkoon hänen nimimerkkinsä täällä vaikka Niisku =) Jatketaan samassa muumimaailman tunnelmassa...