Niin se aika vaan kuluu, että lomakin kohta on edessä =) Tuntuu tulevan tarpeeseen tällä kertaa tämän pitkän ja pimeän syksyn päätteeksi. Sittenhän se päivä jo alkaakin pitenemään.

Melkoista myräkkää on pitänyt taas. Olimme suosiolla sisällä aamulla, kun joka paikka on peilikirkasta jäätä eikä pienet lapset pysy tuulessa enää pystyssä. Tonttu olikin tuonu jokaiselle lapselle joulukortin ja yhteiseksi tänne meille hienon parkkitalon! Sen kanssa aika kuluikin tosi nopeasti. Kaikki pikkuautot jaettiin tarkkaan tasan.

Lounaan jälkeen hipsittiin nukkumaan, Tuutikkikin on nyt nukkunut sisällä. Patja lastenhuoneen lattialle ja hyvä on siellä nukkua =) Alkaa rattaat olemaan sen verran ahtaat, polvet on leuassa kiinni jne. Nukkuu paremmin sisällä, kun on enemmän tilaa.

Välipalan jälkeen tuli yksi uusi hoitolapsi käymään äitinsä kanssa. Juuri varmistui, että aloittelee meillä hoidossa tuossa tammikuun puolessa välissä. Kiva juttu =) Ihan olen innoissani. Hän onkin sitten meidän ryhmän kuopus ja aivan valloittavan suloiselta vaikutti jo tälläkin käynnillä. Eli lomalta kun palailen, niin sitten piakkoin saadaan ryhmään täydennystä =))

Huomenna suuntaamme aamulla kauppaan. Käymme ensin Esikoisen kanssa hammaslääkärissä vain. Onneksi se on ihan vieressä. Ehdimme hyvin kauppaankin siitten vielä. Illalla onkin Kuopuksen kerhon joulujuhla.

Tällä viikolla joku päivä teemme hauskan tontun ja jos ehdimme, niin enkelinkin. Pistän niistä sitten kuvia taas...