Sairastelut on ainakin tällä hetkellä takanapäin. Jäljellä on vain pientä nuhaa ja yskää molemmilla. Esikoisella enemmän yskää ja Kuopuksella enemmän nuhaa. Tänään alkoi sitten koulukin loman jälkeen. Ja työt =) Kaikki lapset tulikin tänään hoitoon. Miksu jo aikaisin aamulla, joten kömmittiin takaisin vielä nukkumaan. Aamulla mentiin ulos nauttimaan lumesta, kun sitä kerrankin täällä meillä on. Eilen satoi lunta ainakin 20cm. Ei ole koko talvena lunta ollutkaan näin paljoa. Se olikin ihanaa =) Muutenkin oli niin ihana sää, kun aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja pakkastakin oli kivasti, niin lumi oli sellasta kevyttä pakkaslunta. Piipero ei malttanut nukkua, kun seurasi vaan toisia. Jäi kuitenkin sitten 11 maissa ulos nukkumaan, kun me lähdimme syömään. Mutta unta riitti vain puoleksi tunniksi. Epelille ja Miksullekaan ei uni oikein maistunut, kumpikin heräsi jo vajaan tunnin nukkumisen jälkeen. Kummallista, kun kukaan ei oikein haluaisi nukkua? Söimmekin välipalan sitten jo ajoissa ja ulos ehdittiin jo puoli 15 maissa. Miksu ja Piipero lähti tosin kotiin ennen sitä, mutta Epelin, Kuopuksen ja Esikoisen kanssa mentiin ensin ihan vieressä olevaan isoon pulkkamäkeen. Loppuajasta tehtiin lumilinna pihalle isoon lumikasaan. Kaivettiin kolo sinne kasan keskelle =) Ulkiltiinkin sitten siihen saakka, kunnes Epeli sitten klo 17 lähti kotiin, eli 2,5t. Hyvää teki omillekin lapsille, kun Kuopuskaan ei ole päässyt aikoihin kunnolla ulos.

Illalla tuli pikkusisko hiihtolomaa meille viettämään. Huomenna olisi kerho, mutta Kuopus ei ole kovin innokas lähtemään sinne vieläkään. Olisko kellään ideoita, millä hänet mahdollisesti voisi innostaa sinne?? Mitään pakkokeinoja en halua käyttää kuitenkaan =) Piipero ei tulekaan huomenna. Iltapäivällä suuntaamme ainakin todennäköisesti kirjastoon. Ja aamullakin ulos, vaikkei sinne kerhoon sitten mentäiskään. Toivottavasti olisi yhtä ihana ilma, kuin tänään =))  Olin ajatellut leipoa huomenna lasten kanssa laskiaispullat, mutta nyt kun tulikin näin paljon lunta, päätin leipoa pullat tänä iltana, niin pääsemme huomennakin ulos nauttimaan ihanasta talvisäästä. Pullia kun ehtii leipomaan myöhemminkin =)

Mukava on taas tehdä töitäkin. Kyllä se sairastuvan ylläpitäminen on aika rasittavaa, kun on niin kiinni täällä sitten. Kaipasikin jo ulos kunnolla ja liikkeelle ja sitä ihanaa vipellystä noista lapsista =)