Taas mennään jo keskellä viikkoa, ennenkuin ehdin/jaksan päivittää teille lukijoille meidän päivän touhuja. Vaihdoin vähän ulkoasua enemmän lapsenomaisempaan =) Kiitos Tiialle http://pohjalla.vuodatus.net/ tästä kivasta taustasta!

Viikko on tässä soljunut tuttuun tyyliin; ulkoilua, syömistä, pukemista, riisumista, pottailua jne. =) Eilen juhlimme ystävänpäivää syömällä välipalaksi jätskiä, keksejä ja suklaata. Tein lapsille jätskiannokset. Hyvää oli.

Maanantaina olimme iltapäivällä Epelin, Esikoisen ja Kuopuksen kanssa Kuopuksen 5v neuvolassa. Se meni kyllä aivan hulluksi touhuksi koko juttu. Kuopus kun oli täysin yhteistyöhaluton, siis pelosta. Suurin osa jutuista jäi tekemättä, mutta onneksi sentää tärkeimmät saatiin tehtyä ja siihenkin meni aikaa 2t. Onneksi olimme viimeiset sinä päivänä, mutta terppari joutui olemaan ylitöissä =( Nyt on sitten ollut havaittavissa äitiin takertumista, kerho jäi eilen väliin ja jää kuulemma huomennakin. Äitin perässä vaan kulkee, eikä osaa oikein mihinkään leikkiin keskittyä, ellen istu vieressä. No, ehkä se tästä vielä...

Ulkona on aamupäivät menneet, mutta ollaan aika paljon oltu omalla pihalla, kun ei ole ollut asiaa sen kauemmaksi. Piiperon rytmi alkaa kaiketi asettumaan, kun menee nykyään nukkumaan siinä 10.30-11 ja nukkuu pari tuntia. Ehtii sitten vielä syömään ja hetken leikkimään, ennenkuin äiti tulee. Saan minäkin laitettua ruuan toisille sujuvasti =) Aivan valloittavan ihana on tuo Piipero, olen ihan myyty...

Nyt pitäisi lähteä Esikoisen vanhemapainiltaan. Tällä viikolla onkin jo kaikki illat täynnä ohjelmaa, mutta onneksi torstai on vielä tyhjä, ja saa pysyäkin. Huomenna tulee Esikoisen kaveri koulun jälkeen. Ovat päivän ulkona, metsässä ja kuulemma kovasti hiihtävätkin. En kyllä ymmärrä missä, kun lunta ei ole juurikaan missään, jäätä vain... Mutta sitä varten käytiin eilen sitten suksetkin ostamassa Esikoiselle, kun ei ollut kuin sellaset pienet. Toivottavasti tulisi sitten edes kelejä hiihtää, kun suksetkin nyt on hankittu.

Mutta nyt vanhempainiltaan...