Aivan ihanat ilma on ollut =) Aamulla on ollut aika kylmä, mutta nopeaan on pakkanen laskenut ja tullutkin aivan ihana aurinkoinen keli. Lumetkin on sulaneet paljon täällä meillä päin.

Epeli lomailee tämän viikon ja Miksukin tulee vasta lounaalle. Olemme siis Kuopuksen ja Piiperon kanssa kolmistaan aamut. Tänään otimme suunnan tuttuun maanantaiseen tapaan kauppaan. Hetkeksi ehdittiin Kuopuksen kanssa pihallakin olemaan, kun laitoin Piiperon nukkumaan ulos rattaisiin. Mutta sitten piti mennä kirjolohikeiton tekoon, että olisi sitten valmista, kun Miksu saapuu. Piiperokin heräsi jo lounaalle ja pääsi toisten kanssa samaan aikaan syömään. Miksu meni hetkeksi nukkumaan ja sitten syötiin välipalaa ja lähdettiin vähitellen ulos. Laskettiin mäkeä ja kaivettiin linnaa. Miksu kotiutui sitten puoli 17 maissa.

Tämä viikko tuleekin olemaan rauhallinen, kun ei ole kuin Piipero ja Miksu ja hekin osaksi eri aikaan hoidossa. Huomenna ollaan rennosti, kun Kuopus ilmoitti, ettei halua kerhoon. Katsotaan, jos ulos lähdetään. Mutta sekään ei ole pakko. Katsellaan...