alkoi tänään. Kevätkin on edennyt hurjasti viimeisen viikon aikana täällä läntisessä suomessa ainakin. Tosin, perjantaina ajelin tuonne etelään päin, niin siellä olikin täysi talvi =)

Viime viikko meni yhdessä hujauksessa, ei ehtinyt edes kirjottelemaan. Illat oli täynnä touhua, vaikka mitään ihmeellistä ei tehtykään. Kuopus oli vain torstaina kerhossa ja keskiviikkona kävi Kuopuksen kerhokaveri äitinsä ja veljensä kanssa meillä. Oli ihan mukavaa =)

Tällä viikolla olisi tarkoitus tehdä pääsiäisruohoille astiat ja ehkä kylvääkin ne, niin ehtii kasvaa kunnolla. En vain ole päättänyt, uskallanko laittaa ohraa. Ohra olisi paljon nätinpää kuin rairuoho, mutta kun näitä allergisia (myös ohralle allergisia siis) on huushollissa kaksi, joista toinen oireilee kokoajan jollekin, en tiedä, uskallanko sitä laittaa. Löytyisiköhän tuolta viime kesäisiä nurmikon siemeniä? Sekin voisi olla ihan hyvää... Jos nyt saadaan tehtyä yhtään mitään. Flunssa meinaa yllätti viikonlopun aikana minut ja Kuopuksen. Toistaiseksi kuitenkin ollaan jalkeilla, eikä Kuopuksellakaan ole kuumetta ollut, vaikka yleensä herkästi nouseekin. Tänään Esikoinenkin valitteli kurkkukipua koulun jälkeen. Mies kävi lääkärissä ja sai kolmannen lääkekuurin poskionteloiden takia kuukauden sisällä. Että tää on taas tätä... Kuopuksen allergialääkekin kaivettiin esille sitä leppää odottaen. Tänään ei ollutkaan kuin Epeli. Piipero ja Miksu olivat omista syistään poissa. Piipero tulee huomenna, mutta Miksu tulee ehkä torstaina.

Niin, tänään ei sitten ihmeitä tehty. Yritettiin ottaa oikein rauhallisesti, ettei tämän pahemmaksi menisi. Se kun aina harmittaa, kun joutuu itse olemaan sairaslomalla. Uloskaan ei menty. Lueskeltiin, piirreltiin, muovailtiin ja rakenneltiin palikoilla ja legoilla koko päivä. Välillä Epeli veti 3,5t päikkärit =) Ja samalla kyllä itsekin torkuin sohvalla ja Kuopus katsoi videoita kainalossani. Miina-kissakin katsoi parhaimmaksi tulla nukkumaan kauneusuniaan mun mahani päälle kuola valuen ;)

Näin se viikko lähti käyntiin vähän rauhallisesti. Huomenna mies käyttää omat lapset korvatarkastuksessa aamulla. Mielenkiintoista on kuulla, onko Kuopuksen korva edelleenkin "epämääräisen" näköinen. Jos on, niin sitten saavat kyllä vihdoin pistää eteenpäin. Rasittaa ravata kuukauden välein tarkistuttamassa. Paitsi nyt menee tuo Esikoisenkin tarkastus samalla, kun hänellähän oli tuossa kuukausi sitten korvatulehdus.

Mukavaa viikon alkua kuitenkin kaikille! Työn iloa kaikille! Myös kotiäideille =))