Onkin ollut taas aika rauhallinen ja rento viikko =) Epeli on lomaillut, Piipero ollut aamupäivät ja Miksu iltapäivät. Iltapäivät ollaan nautittu ulkona aivan ihanista aurinkoisista ilmoista. Oltiin mm. pulkkamäessä ja lumilinnaan rakenneltiin ja korjailtiin ja paranneltiin ;) Ihanaa, kun aurinko paistaa! Muksutkin on niin ihanan näkösiä aurinkolasiensa kanssa.

Torstaina oli Kuopuskin vaihteeksi kerhossa. Sanoi tosin vielä aamulla, ettei mene. Mutta muuttikin mielensä 8.40. Onneksi ei ollut kuin Piipero siinä, ehdittiin vielä kun autolla mentiin. Kaikkien neljän kanssa ei välttämättä olisi ehditty... Olivat tehneet kivan kissan ja Kuopus sitä onnessaan näytti kaikille. Oli kiva sittenkin olla kerhossa. Kumma, miten sinne meneminen on niin vaikeaa, mutta sitten siellä on kuitenkin ihan kivaa.

Tänään oltiinkin Kuopuksen kanssa kaksistaan aamu. Miksu tuli sitten lounaalle. Päikkäreillekään ei tarvinnut mennä, kun kotona oli nukkunut niin pitkään aamulla. Saatiin rauhassa leikkiä. Oltiin Kuopuksen ja Esikoisen huoneessa, mitä nämä hoitolapset ei normaalisti saisi tehdä. Mutta näin erikoisen päivän kunniaksi (kun toisia ei ollut), menimme sinne leikkimään muumitalolla. Miksu olikin aivan otettu =)

Esikoinen tulikin koulusta kaverinsa kanssa. Välipalaksi leivottiin perunarieskaa. Sen jälkeen maalattiin vesiväreillä hienoja taideteoksia =)

Nyt Kuopus ja Esikoinen sekä kaverinsa leikkivät piilosta ja ruoka on tulossa... Viikonloppu on alkamassa. Huomenna lähdetään laivalle =)