Jeeeee!! Tänään oli mittarissa varjossa jo 12 astetta =)) Ihanaa...

Uusi viikko on alkanut jälleen. Se on sitten viimenen huhtikuun viikko nyt. Lauantai meni mukavasti uuden hoidokin eli Santun kanssa. Aamu oltiin tässä sisällä ja ihmeteltiin leluja. Niissä riittikin ihmettelemistä =) Vähän ennen lounasta tuli sitten äiti mieleen ja vähän siinä syliteltiin ja itkettiin ikävää. Mutta meni sitten ohi ja päästiin syömään ja vähän huilaamaankin. Siitä olimme kyllä vähän eri mieltä. Menin Santun kanssa huilimaan. Vähän hän protestoi, mutta uni tuli silmään alta viiden minuutin. Minä sitten hiivin pois siivoamaan lounaan jälkiä pois. Esikoinen ja Kuopus olivat ulkona. Unta riittikin reiluksi tunniksi. Ikävä oli herätä yksin vieraasta paikasta, joten itku tuli herätessä ja jälleen vähän syliteltiin ja juteltiin mukavia. Luettiinkin. Santun vähän piristyttä, söimme välipalaa ja lähdimme ulos. Ihana ilma siellä olikin. Menimme leikkikentälle, jonne sitten soitettiin, että hakija oli jo hakemassa Santtua. Tuli aikaisemmin, kuin oli ilmoitettu. Mutta ei haitannut, keräsimme tavarat ja lähdimme köpöttämään kotiin päin. Vein Santun sitten kotiin, kun asuvat tässä samassa talossa. Ei tarvinnut odotella meitä pihalla. Päivä meni mukavasti ja kivaakin oli. Mukavan tuntuinen lapsi =) Kiva on saada hänet meille hoitoon.

Tänään oli aamulla tuttuun tapaan kauppareissupäivä, joten aamu meni kaupassa. Piiperokin oli vähän pidempään, niin meni nukkumaankin vasta lounaan jälkeen. Hyvin jaksaa valvoa, vaikka hyvin toisaalta nukahtaa aikaisemminkin. Silloin, kun hän lähtee jo klo 14 maissa, laitan nukkumaan ennen lounasta hyvissä ajoin, että ehtii nukkua ja syö sitten sen jälkeen ennen kotiin lähtöä. Mutta tänään söimme kaikki samaan aikaan ja sitten Epeli ja Piipero unille. Molemmille maistuikin uni pitkään. Välipalan jälkeen Epeli oli päättänyt tehdä mulle kivan yllärin, kun siivosin välipalatavaroita pois pöydästä. Kun menin lastnehuoneeseen, sillä oli kädet kakassa ja housut sekä paita kakassa, takapuolikin kyllä, mutta varsinaisesti sitä kakkaa (siis sellaista klönttiö...) ei ollut missään. Vähän siinä ihmettelin, että mitä tapahtuu, kun Epeli alkaa selittämään, että pitäs päästä kakalle. Juu, sen tiesinkin jo siinä vaiheessa =) Ei auttanut muu, kuin mennä pesulle, kunnon pesulle hartioista alaspäin. Sen jälkeen pöntölle vielä varsinaisesti kakalle... Nää on aina niin ihania yllätyksiä ;) Ja selitys löytyy lapsilta aina ja sellainen, ettei voi paljoa muuta kuin nauraa =D Tämän episodin jälkeen suuntasimme ulos, josta sitten melkein heti Piipero lähtikin. Jäin sitten Epelin kanssa kahden, kun Esikoinen ja Kuopus lähtivät isänsä kanssa uimahalliin. Leikittiin hiekkalaatikolla, tehtiin linna ja autotiet ristiin rastiin hiekkalaatikossa =) Ihanaa, kun hiekkis on sula!

Huomenna onkin taas koko katras kasassa ja kerhopäivä Kuopuksella. Aamulla siis reipas lähtö kohti kerhoa ja leikkikentälle, minne sitten Miksu saapuu. Vappujuhlista en nyt tiedäkään, onko perjantaina vai torstaina. Vai kenties keskiviikkona. Torstaille tuli nyt Kuopuksen neuvolalääkäri, kun jalassa on paha ihottumaläikkä, joka ei pelkää edes kortisonirasvaa! Se on pahasti kahden jälkeen... Mutta katsellaan, jos sittenkin ehtisi siihen väliin, kun Miksukin kuitenkin lähtee siinä puoli 15 ja Piiperokin usein klo 14 maissa. Pitää vaan saada lapset ajoissa päikkäreille ja herätellä sitten pippaloihin jo aikaisemmin. Munkit pitää vaan paistaa sitten jo keskiviikkona tai sitten olla sisällä torstaiaamu ja paistella silloin. Pitää miettiä...

Mutta nyt iltapuuhiin pikkuhiljaa...