Viikko on jälleen ns. pulkassa. Tänään leivottiin aamupäivällä puolen litran taikina munkkeja. Sellaisia pieniä suuhun sopivia palloja piti tulla, mutta paistaminen viipyi sen verran, että ehtivät turpoamaan vähän enemmänkin =) Mutta hyviä oli kuitenkin, eikä sitten kuitenkaan liian isoja. Lapset ei päässeet kovasti paistamaan (tai keittämään), koska se nyt on kuitenkin vähän sellaista puuhaa, että pienten lasten on hyvä olla vähän kauempana. Mutta katselivat kuitenkin paljon, että mielenkiintoista oli. Miten voi kattilassa lieden päällä valmistaa "pullaa", ihmetteli Epeli. Nii-in... Miksukin oli mukana ja saimme hänen Viipperänsäkin valmiiksi. Välipalaksi sitten herkuteltiin munkeilla ja niitä sai syödä vatsansa täyteen. Eikä sinne masuihin lopulta kovin montaa mahtunut, meikäläinen varmaan olisi vetänyt vaikka kuinka paljon, ellei olisi pitänyt nousta putsaamaan lapsia syömisen jälkeen ;) On se hyvä, että joku kontrolloi minuakin ;D Tässä kuva meidän vappupöydästä:

72946.jpg

Ohjelmaan kuului taikurin pallojen käsittelyä, eli jokainen halukas sai itselleen joko kirahvin tai mäyräkoiran =) Lisäksi jokainen sai sellaisen hienon liukuvärjätyn ilmapallon. Muuten olikin ilmapalloja huusholli täynnä ja niillä on sitten leikitty koko loppu aika. Kasvomaalaustakin ehdin harrastamaan, Miksu halusi käteen *brum brum*in eli siis auton. Kuopus halusi käteen perhosen. Esikoinen ja Epeli olivat uskaliaampia, Epeli halusi ehdottomasti olla inkkari ja naamakin oli sen näköinen, kun kotiin lähti. Esikoisen naama on koristeltu myös ja kädetkin niihin sopivaksi.

Muutoin päivään on kuulunut Kuopuksen kummallista sairastamista, olisikohan nyt sitten vihdoin allergiaa? Eilen illalla tuli valittamaan, että kurkku on kipeä ja nenässä on paha olo. Annoin heti allergialääkettä. Tänään on sitten ollut edelleen paha olo, silmät vuotaa ja nenä tukossa sekä vuotaa ilmeisesti sisäänpäin (näin olen ymmärtänyt). Nenässä on myös paha olo edelleen, sitä selittää. Aamulla sai tietty allergialääkkeen, ja nyt sitten jatkossa syksyyn asti siis aamuin ja illoin. Iltapäivällä nousi sitten kuumekin, joka oli aika korkeallakin pahimmillaan. Vähän tässä mietin, olisiko "vain" allergiaa, vai olisiko mukana flunssaa? Tosin, nyt ei silmät enää vuoda ja on muutenkin pirteämpi. Silmät on vielä todella punaiset. Kuumekin on vissiin laskenut, kun on pirteämpi. Katsellaan siis... Jos jollain ajatuksia/kokemuksia, niin otan kyllä vastaan =) Tiedän, että allergia voi nostaa kuumeen ja on sen tehnyt ennenkin Kuopuksella, mutta kuinka korkean?