Flunssa se vaan meille iski =( Kuopukselle nousi sunnuntaina korkea kuume ja on ollu tosi surkeana. Oikein kunnon flunssa, silmät vuotaa ja särkee, kurkku on kipeä jne. Oma olo oli viikonloppuna myös tosi huono, mutta kummasti sitä jaksaa buranan voimin... Kuopuksen kuume on nyt kuitenkin pysynyt alhaisena, kiitos lääkkeitten. Mutta ihottuma on alkanut taas pahenemaan. Kuoriutuvia läiskiä on nyt enemmänkin... Tulis nyt se aika lastenlääkärille!!!

Kaikesta huolimatta Piipero tuli tänään hoitoon ja tulee huomennakin. Piiperon kanssa on ihan mukavan rauhallista, kun viihtyy kuitenkin hyvin sisäleikeissäkin. Helppo lapsihan hän on hoidettavana. Miksu ei tule huomenna, enkä tiedä, koska tulee seuraavan kerran. Todennäköisesti ei ollenkaan ennen lomaa ainakaan, eikä välttämättä sitten heinäkuussakaan. Olemme siis tässä pari viikkoa Piiperon kanssa, kunnes Santtu sitten tulee vielä ennen juhannusta ahkerasti hoitoon =) Olen sinne suunnitellut vähän jotain kivaa kesäistä puuhaa.

Päivään ei siis ihmeitä kuulunut. Istuin lastenhuoneen lattialla ja leikin Piiperon kanssa =) Kuluihan se aika kivasti niinkin. Piipero nukkuikin pitkät unet, eikä unien jälkeen ihmeemmin ehditty enää leikkimäänkään, kun äiti jo saapui.

Tämä viikko mennään siis toisyaiseksi hyvin rauhallisessa merkeissä, että saatais Kuopus kuntoon Esikoisen kevätjuhliin. Ja olisi se kiva itsekin jaksaa siellä istua... Vaikka itselle tuo burana tosiaan antaa kummasti voimia (poistaa kaikki kivut ja säryt...).

Nyt kutsuu oma peti... Pitää vaan napata ensin iltaburanat, että saisi edes vähän nukkua. Kaksi yötä on mennyt valvoessa nyt... alkaa jo painamaan tämä nukkumattomuus.