Aurinkoa on tänäänkin riittänyt, mutta huomenna ne lupaavat sadetta =( Kurja juttu, kun on Kuopuksen kerhokin. Pitää katsella, että mennäänkö sitten autolla viemään ja hakemaan, jos kovasti sataa. Huomenna tuleekin kaikki hoitoon ja välipalalla juhlistamme Miksun synttäreitä =) Luvassa on ainakin jätskiä, keksejä ja poppareita. Eilen oltiin Kuopuksen kerhon kevätjuhlissa. Olihan se ihan kivaa, mutta kivempaa olisi ollut, jos Kuopuskin olisi halunnut esiintyä. Mutta ei suostunut menemään edes kerhokavereiden kanssa istumaan, vaan piti istua äidin vieressä. No, onneksi siellä oli toinenkin arka tyttö, ei ole meillä ainoa =) Kuopuksen kerho esitti laulun Hupsu Tupsutoukkakehrääjän sekä lorun Aurinko aurinko lettuja paistaa. Samassa juhlassa oli useampi kerhoryhmä, joten jokaiselle oli vain kaksi ohjelmaa. Lopuksi juotiin kakkukahvit.

Tänään oltiin aamulla oman pihan hiekkiksellä tai siis talon pihan =) Piipero tykkää leikkiä hiekalla, ja Kuopuskin viihtyy. Piipero on sen verran nuhainen, että on selkeästi väsyneempi. Väsähti jo puoli 11 ja söimme sitten jälleen aikaisemmin. Kun ei ole toisia, niin voi helposti muovailla päivää =) Ruuan jälkeen laitoin Piiperon jälleen sisälle rattaisiin nukkumaan. Nuha kuitenkin kiusasi niin, ettei nukkumisesta tullut oikein mitään puoli-istuvassa asennossakaan =( Mutta onneksi se ei kauheasti häiritse päivän touhuissa muuten. Iltapäivä oltiin sisällä ja ihan hyvän tuulinen Piiperokin oli. Omat lapseni olisivat sellaisella kunnossa jo aivan raukkoja... Huomenna on taas kiireinen torstai, mutta sitten se onneksi loppuukin ja alkaa kesäaika =) Jee!!

Huomenna meidät onkin kutsuttu Miksun kotiin juhlimaan synttäreitä. Ilta menee kivasti siellä. Ja perjantaina suuntaamme auton nokan kohti Keski-Suomea ja mies heittää veneen lauantaina Kangasniemen suuntaan Puula-vedelle mökille. Toivottavasti ei sataisi ihan kauheasti...