Sateinen päivä on pitänyt meidät sisällä koko päivän. Lapsetkin on sitten sen mukaisia... No, nyt on Kuopus ja Esikoinen rauhoittunut johonkin yhteiseen leikkiin, kerrankin. Mutta muuten on saanut koko päivän olla keksimässä jotain puuhaa. Piirreltiin, muovailtiin, maalailtiin, tehtiin palapelejä, leikittiin kotia, rakennettiin junarata jne. Kaikki mahdolliset leikit on leikitty läpi ja nyt on sellanen olo, ettei yhtään enää =) Isompien kanssa olisi voinutkin mennä vähän ulos, mutta Piiperon kanssa ei. Kuravaatteita kun ei ole, eikä osaa vielä kävellä, niin on aivan hullua lähteä tuonne vesilätäköiden valtaamalle pihalle. Isommat olis varmaan ollu ihan innoissaan lätäköistä. Saatiin kuitenkin aika kulumaan ja kunnon päikkäritkin nukuttiin. Tai Piipero ja Santtu nukkuivat. Tein käsitöitä odottaessani makkarissa Santun unta. Raahasin eilen sinne keinutuolin ihan sitä varten, koska väsymys on itsellä sen verran kova, että makuuasennossa sammun samantien itsekin. Parempi siis pysytellä vaan istuvassa asennossa. Iltapäivällä tuli Esikoisen ja Kuopuksen mummu yllättäin käymään. Siinä riittikin lapsille hupia vähäksi aikaa, kun piti kaikki temput näyttää vieraalle =)

Tähän päivään kuului myös laskujen kirjoittelua toukokuun osalta. Harmittaa vaan, kun Santun yksityisen hoidon tuen päätös vaan viipyy =( Se tietää minulle pienempää palkkaa tässä kuussa. Mutta tuleehan ne sieltä. Soittelin kyllä jo kelaan ja päätös on tehty ja postitettukin, mutta ei kuulemma ehdi toukokuun maksuun. Nää raha-asiat on joskus stressaavia ainakin näin yksityisenä hoitajana. Kun muutenkin tulot on pienet, kun lapset väheni. Mutta olemme päättäneet pärjätä ja pärjäämmekin... Hassua olisi alkaa etsimällä etsimään nyt vapaalle paikalle ketään, kun kohta jää kuitenkin lomalle. Syksyllä sitten... Toisaalta on tosi rento kesä edessä =) Miksu tulee hoitoon ensi viikolla tiistaina, mutta sitten emme ole sopineet kesäkuusta yhtään päivää. Santtu tulee seuraavan kerran vasta kesäkuun puolessa välissä. Ollaan tässä sitten Piiperon kanssa nelistään. Esikoinen tietty on kotona kesällä. Ja johan se lomakin kohta tulee =) No, tässä tuli vähän tämän työn varjopuolta ja sitä aurinkopuoltakin, aika ristiriitaista =) On kiva, kun on vähän rennompaa näin kesällä, mutta toisaalta se näkyy myös siellä kukkarossa paljon.

Flunssa vaivaa, pää on edelleen utuinen. Kauppaan pitäisi vielä mennä. Panadolia olen kiskonut naamasta alas jo pari päivää. Imuroidakin varmaan pitäisi, mutta se saa nyt jäädä. Imuroin sitten perjantaina...

Nyt, rattoisaa helatorstaita kaikille sekä viikonloppua!  Minä palaan työn ääreen ensi maanantaina =)