Viikonloppu meni reissussa ja reissussa aina rähjääntyy. Nyt sitten väsyttää... Onneksi on lyhyt työviikko.

Viime viikolla teimme Miksun, Santun ja Kuopuksen kanssa perjantaina kissat vessapaperirullista. Kartongista piirsin etu- ja takaosan, siis pääpuolen ja häntäpuolen, mitkä lapset sitten väritti mieleisillään väreillä (puuvärit, liidut, vesivärit, sormivärit jne.). En vain muistanut napata kuvia, joten nyt ei niitä ole =(

Perjantaina myös herkuteltiin välipalalla Miksun synttäreitten kunniaksi. Torstaina Miksu ei ollutkaan hoidossa, niin siirsin tuon herkuttelun perjantaille. Olimme myös päivähoidon kevätkirkossa aamulla. Kivaa ohjelmaa oli lastenohjaajat taas väsänneet. Ja kun Miksu tälläkertaa viimeisenä kotiutui vähän tavallista myöhemmin, suuntasimme auton kohti Keski-Suomea. Edessä oli 3t ajomatka. Ja sunnuntaina kotiin...

Mitäs tänään tehtiin... Ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Se pakollinen kauppareissu aamulla, iltapäivällä oltiin hiekkiksellä. Esikoinen ja Kuopus menee nykyään usein omia menojaan. Niinpä olin tänäänkin Piiperon kanssa kahdestaan hiekkiksellä. Hiekka olikin ihanan lämmintä =) Vaikka muuten oli aika petollinen ilma, kun toisinaan tuli kovia ja aika kylmiäkin tuulen puuskia. Piipero on niin onnessaan, kun saa möyriä hiekkiksellä, ei ihmeemmin tarvitse mitään lelujakaan siihen. Pienestä se ilo tulee pienille =)

Huomenna menemme katsomaan Pellakaija Pum -orkesteria, minkä kaupunki on päivähoidon lapsille järjestänyt. Saamme mekin mennä joukkoon mukaan =) Kaikki ovatkin tulossa sopivasti hoitoon huomenna, niin pääsemme kaikki sinne.

Sitten kiitos kaikille kommentoineille =) Olen odotellut, milloin tänne eksyvät kommentointispämmit. Muutama on tullut, mutta ei vaivaksi asti kuitenkaan.

Meri Mattus: Kumma juttu, jos vieraskirja ei toimi. Mulla kyllä toimii ihan hyvin... Mulla on 6 viikon kiertävä ruokalista ja sen suunnilleen vaan kopioin tänne välillä. Pieniä muutoksia tulee usein, etten mitenkään orjallisesti pysy ruokalistassa, mutta on ainakin aina ruoka valmiiksi mietittynä, jos ei tule mitään muuta mieleen. Olen havainnut myös käytännölliseksi teemapäivät, eli tiettyinä päivinä syömme aina samasta raaka-aineesta valmistettua ruokaa, esim. näin maanantaisin kalaruokia. Mutta emme syöneet tänään Kala-juustovuokaa, vaan lohimurekepihvejä =)

Kuopus on nyt aloittanut virallisesti kesäloman! Ja Esikoinen aloittaa 2 viikon päästä. Kesä tulee!!!!