Nopeasti se tämäkin lyhyt viikko sitten menee =) Ohjelmaa on ollut kivasti. Eilen ja tänään ollaan lasten kanssa tehty perhosmobileja. Esikoisen on vielä kesken, kun tuli mukaan vasta tänään. Tässä esittelyjä:

Tässä ensin sellainen, mihin minä tein auringon.

108045.jpg

 

Ja sitten Kuopuksen, joka teki itse auringonkin.

108046.jpg

 

Aika veikeän näköiset olivat, kun tuuletin niitä keinutti tuossa =) Perhosiin laitoin pienen puutikun tuonne taitoksen sisäpuolelle, niin pysyy paremmin ryhdissä, kun on tehty ihan tavallisesta tulostuspaperista. Lapset paineli ensin sormilla pilkkuna paperille ja siitä sitten muotilla piirsin ja leikkasin perhosia. Langat menee siivistä, niin pysyvät lentoasennossa.

Tänään ehdimme myös käymään lääkärissä. Tuo kurkku vaan sitkeästi on kipeä. Kuuria jatketaan ja huomenna pitää mennä aamulla labraan laittamaan nieluviljelys kasvamaan. Siitä tulee tulos sitten muutaman päivän päästä. Tarkistavat, ettei kivun aiheuttaja ole sittenkin joku toinen. Vaikka pikatestissä tosiaan se streptokokki-pöpö kasvoikin. Toivotaan, että kipu antaisi lomailla kuitenkin rauhassa.

Huomenna en ehdi enää kiireessä tänne päivittämään mitään, joten toivotan nyt kaikille oikein mukavaa juhannusta ja kesää! Palaan työn ääreen 17.7. Jatketaan silloin =)