Viikonloppu meni vilistäen ohi. Niinkuin varmaan taas tämä viikkokin =) Kurkku on edelleen kipeä, kumma kyllä on kuitenkin välipäiviä, ettei ole kipeä. Ja Kuopuksen ihottuma on lähes poissa!! Tai osittain ainakin...

Eilen oltiin aamulla kaupassa ja koska oltiin tosi nopeita, ehdittiin olemaan ulkonakin ihan mukavasti. Oli ihana viileä, mutta ei liian kylmä ilma. Lapset keksi kivan leikin. Tehtiin isoista lapioista ja haravista esterata, jota sitten juoksivat läpi. Kuopus ratsastaen ja Santtu ajaen mopolla ;) Hyvin kesti samat esteet kummankin tavan =) Pää oli märkänä kummallakin, kun sisälle tultiin ja ruokakin maistui. Iltapäivällä syötiin välipalaksi yhdessä kaupasta valittuja Vaniljarinkeleitä ja omenoita. Oli muuten ihana pehmeitä, ehkä jopa tuoreita rinkeleitä. Santtu lähtikin vasta klo 16 maissa, joten päätimme lähteä käymään kirjastossa. Siellä kuluikin aika kivasti, eikä olisi kukaan millään pois lähtenyt. Loppuaika oltiinkin ulkona ihanassa auringonpaahteessa jälleen ja luettiin kirjastosta lainattuja kirjoja.

Tänään Kuopuksella ja Santulla oli kerho. Sinne mentiin jälleen todella reippaalla mielellä. On se vaan niin kiva, kun Kuopuskin on innokas kerholainen =) Kerhossa olivat vähän ulkonakin. Kotiin tuli askarreltu alttari, missä oli kynttilöitä ja muuta tekijästä riippuen. Kuopuksen alttarilla oli kukkia, kauniita kukkia. Santun alttarilla oli mm. robotti ja muurahainen. Alttari on siis avoinna kaikille, rotuun ja väriin katsomatta =)) Ihania olivat kumpikin, niin tekijänsä näköisiä. Lounaalle saapui sitten Miksukin leikkimään iltapäiväksi. Välipalaksi tehtiin porukalla omenaviikon kunniaksi Kaura-Omenapaistosta ja siihen päälle vähän vaniljajäätelöä, niin oli muuten hyvää! Mahat täpötäynnä teimme sitten vielä omenat kotiinkin, joista tässä nyt kuva:

192297.jpg

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan jälleen rypisteltiin silkkipaperia (lapsista se on tosi kivaa jostain syystä ) ja liimailtiin omenan pintaan vähän punaista ja vihreää. Taisi sinne sekaan eksyä kolme oranssin väristä omenamatoakin =) Näkyvät tosin aika huonosti kuvissa, mutta ehkä joku tarkkasilmäinen löytää. Hienosti sujuu tuo rypytys kaikilta kolmelta. Esikoinen karkasi kaverin luokse, joten ei ollut tekemässä.

Huomenna Miksu tulee jälleen. Aamulla pitäisi ehtiä imuroimaan. Vaikka harvemmin teen sitä työaikana, mutta nyt on sellanen tilanne, että pitää. Ja Santtu onkin kova imuroimaan, joten saanen hänestä kaverin siihenkin puuhaan =))