Kylläpäs tämä viikko taas menee menojaan. On pitänyt koko alkuviikko päivitellä tätä, mutta nyt vasta raahauduin tänne, kun tajusin, että on jo keskiviikkoaamu =)

Maanantaina oltiin Kuopuksen ja Santun kanssa Turussa Pulssissa. Kuopuksen ihottuma on huomattavasti parmepi, mutta ei täysin parantunut kuitenkaan. Saimme jatkohoidon ja tällä hetkellä diagnoosiksi Ekseema. Tosin, tutut läiskät ovat jo alkaneet kasvattamaan karstaa, joten saa nähdä, miten tämä vielä päättyy. Santtu jaksoi ihan reippaasti olla mukana ja sammui sitten autoon, kun lähdettiin ajamaan kotiin päin. Tällainen maalainen säheltää aina sen verran isossa kaupungissa, että itseäkin aina jälkeenpäin naurattaa. Mietin jo valmiiksi, ajanko auton Pulssin ahtaaseen ja pieneen parkkihalliin vai jätänkö kadulle. Päätin jättää (koska meillä on kaikkea muuta kuin pieni ja simppeli auto) kadun varteen. Menin hakemaan pysäköintilippua, mutta kone ei suostunutkaan syystä tai toisesta antamaan lippua. Rahat kyllä otti, niitä en saanut takaisin, mutta lippua ei tullut. Meinasin jo laittaa uudet rahat sisälle, kun tulin miettineeksi, että jospa se tekee saman tempun sittenkin. Niinpä marssin autoon ja ajoin sen Pulssin parkkihalliin. Aika tuskaa sekin oli, mutta ainakin maksupuoli toimi täysin ja taisi olla halvempikin. Näitä sattuu... =) Kotiin päästiin onneksi niin ajoissa, ettei kukaan kuollut nälkään ;) Itseasiassa varsin ajoissa. Santtu oli onnessaan, kun ei tarvinnut mennä nukkumaan. Hän kun nukkui koti takaisin tulomatkan. Kyllä leikit maistui, kun oli aamupäivä vietetty lääkärissä ja autossa.

Eilen olikin taas kerhoaamu ja vein kaksi innokasta kerholaista sinne. Oma aikani meni huushollin siistimiseen ja lounaan laittamiseen. Tosi nopeasti tuo aika menee, yleensä aivan hujauksessa, kun on touhua. Miksukin tuli juuri sopivasti, kun kurvasimme kerhosta juuri pihaan autolla. Kuopus ja Miksu rakensivat hienot autoleikit olohuoneen lattialle Santun huilatessa. Välipalan jälkeen lähdimme ulos haukkaamaan raitista ilmaa. Ilma olikin tosi ihana. Vähän syksyn tuoksua oli ilmassa, mutta aurinko paistoi mukavasti. Puhalleltiin saippuakuplia ja rakennettiin hiekkikselle autorata.

Nyt odottelen Santtua. Tulee tänään myöhemmin. Miksunkin pitäisi tulla jossain vaiheessa aamupäivällä. Kuopus on vähän kypsä, kun ei ole leikkikaveria mihinkään. Pitää mennä keksimään hänelle jotain puuhaa.