Huoh, jostain syystä olen ollut tämän viikon tosi väsynyt. Osittain kyllä omaa vikaa, kun ei iltaisin osaa mennä aikaisin nukkumaan. Osittain varmaan vaikuttaa mm. Kuopuksen ihokokeiden tulokset, jotka latistaa. Ne siis saatiin keskiviikkona ja kyllä kiukutti! Kaikki iholta otetut näytteet olivat negätiivisia, eli ei ole psoria, sientä, eikä bakteeria. Tosin, toisen lääkärin mielestä (joka vaikuttaa muutenkin paljon osaavammalta) tuo psorikoe ei ole 100% varma, varsinkaan jos juuri silloin on ihottumassa menossa hyvä vaihe, niinkuin Kuopuksella oli. Mutta tämä ihotautilääkäri ei sitä ottanut huomioon (tai ei tiennyt, nuori kun oli), vaan diagnoosi on atooppinen ekseema. Jota se ei kyllä tosiaankaan ole oireiden perusteella, lastenlääkärinkään mielestä. Mutta koska ihotautilääkärin mukaan kokeilla on suljettu pois kaikki, mitä voi, jää jäljelle siis atopia. Huoh... Ja uusi kortisonivoide jälleen... Ei niitä tässä kesän aikana olekaan yhtään ollut... ;( Kiukuttaa ja harmittaa. En, en tosiaankaan halua psoria meidän perheeseen, mutta tiedän, ettei se ole tuota ekseemaa. Sieni ja bakteeri on suljettu pois varmoilla kokeilla ja psori vain epävarmalla kokeella. Eikö silloin ainoa mahdollinen ole psori? Mutta olemme edelleen vailla oikeaa hoitoa. Kortisoonista ei ole mihinkään, sen olemme nähneet moneen kertaan ja monesta eri tuubista laitettuna. Mutta onneksi saimme ihanaa "ihmelääkettä", nimittäin Pikiöljyä. Sen kanssa on iho alkanut paranemaan =)) Joten jätän kortisonin hakematta ja ehkä peruutan 3kk päähän määrätyn kontrolliajankin, ellei silloin satu olemaan juuri sitä pahinta ihottumavaihetta päällä. Jatkamme omilla eväillä, kunnes olemme jälleen voimattomia. En halua lapsestani koekaniinia eri kortisonilääkkeille.

Työrintamalla on ollut mukavan vauhdikas viikko. Miksukin oli hoidossa ma-ke ja lapset viihtyivät paremmin kuin hyvin kolmistaan, siis Santtu, Kuopus ja Miksu. Tiistaina alkoi tosiaan kerhokin ja torstaina jatkui, kaikki mennyt todella hyvin. Kuopus on tykännyt olla kerhossa =) On sillä tutulla kaverilla vaan kumma merkitys. Alkuviikko menikin aika tiiviisti sisätiloissa sateiden takia. Yksi parhaimmista leikeistä on tuntunut olevan brion junat =) Ne on jaettu kaikki vaunut tasan ja niillä ajetaan letkassa ympäri huushollia. Junarataa ei siis enää tarvita, niin nykyaikaisia ovat tämän päivän junat =) Musiikkia ollaan myös paljon kuunneltu jo aikaisemmin mainitsemaltani Limusiini -levyltä. Nyt on tuntunut siltä, että lapset tosiaan ovat löytäneet yhteisen sävelen. Santtu on kotiutunut meille ja alkaa kokeilemaan jo rajojakin. On kerrassaan ihana ryhmä =) Eilen ja tänään olemme sitten olleet ulkona, kun vihdoinkin sade on tauonnut. Ihanasti aurinko lämmittää vieläkin iltapäivällä. Ei uskoisi, että eletään jo syyskuuta =) Tosin viikonlopuksi lupasivat syksyä, eli sadetta ja harmaata...

Nyt otetaan rennosti. Siivosinkin jo eilen aamulla, kun lapset oli kerhossa. Siinä onkin hyvä sauma siivota, näin on näin perjantaisin kiva aloittaa viikonloppu suoraan työpäivän jälkeen =) Niin kauan, kunnes tulee uusia lapsia.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!