Aika vierii. On ollut niin paljon puuhaa, ettei ole ehtinyt tässä koneella rauhassa istumaan. Eikä nytkään ole kauheasti aikaa, pitää saada lapset nukkumaan, mutta tulin nyt näyttämään, mitä olemme puuhailleet näinkin syksyisen ilman kunniaksi.

Mutta ensin muutama sana tästä viikosta. On ollut tosiaan melkoisen syksyistä ja eilen satoikin pitkin päivää vähän väliä. Olemme viihtyneet paljon sisällä ja rakentaneet majan varmaan joka päivä. Se tuntuu olevan lasten lempileikki. Tänäänkin siellä asui isä, äiti, kissa ja kaksi vauvaa ;) Ruokaakin tehtiin ja vauvoja nukutettiin. Roolitkin on selvillä heti, joskin isän ja äidin roolista on välillä vähän epäselvyyttä, kun kumpikaan ei oikein tiedä, millaista äitinä oleminen on ;) Kuopus vanhimpana on ottanut sulassa yhteisymmärryksessä kissan roolin ja esittää sitä hyvin näyttävästi, repien mm. tapetteja (siis leikisti onneksi kuitenkin ). Eilen kateltiin myös Esikoisen ja Kuopuksen vuorotellen esittämää nukketeatteria naurussa suin =) On se kiva, kun isommat jaksavat viihdyttää ja naurattaa =) Vaikka taitaa olla heillä itselläänkin hauskaa.

Maanantaina keräiltiin ulkoa vaahteranlehtiä. Aika huonosti löytyi kauniin väirisiä, ne kun ovat aika kuivia enimmät, tai sitten ovat täynnä mustia pilkkuja =( Mutta löydettiin sentään muutama ja eilen sitten liimailtiin niitä ja tänään vielä jatkettiin. Tässä tuotoksia:

208338.jpg

208339.jpg

208340.jpg

Töissä on siis tanssivia lehtiä. Akryylimaalilla maalattiin silmiä, neniä, suita, käsiä ja jalkoja ainakin =) Yksi jäi nyt puuttumaan kuvista, kun valmistui niin viime tipassa, että kuvaa ei ehtinyt ottamaan. Oli mukavan helppo työ ja kuitenkin ihan kaunis katsella. Onnistui kaikilta lapsilta tosi hyvin, pienemmille kastoin pensselin maaliin, ettei ole akryylimaali pitkin. Muuten saivat vapaat kädet tehdä ja hienosti onnistui. Ajatuksena tosin oli alunperin, että laveerataan ensin paperit siniseksi, mutta unohdin sen sitten aivan kokonaan. Olisi se ollut vähän näyttävämpi niin. Mutta kivaltahan nuokin näyttää.

Mutta nyt iltapuuhiin. Yritänpä taas ryhdistäytyä tämän blogin päivityksen kanssa. Huomenna onkin tämän vikon viimeinen työpäivä, kun isäntä menee huomenna leikkaukseen ja pyhitämme kodin loppuvikon ja ensi viikon alun ajan hänen toipumiselleen. Keskiviikkona sitten olen valmiina ottamaan vastaan. Tosin Santtu on koko viikon poissa, mutta jospa Miksu sitten tulisi leikkimään. On ollut tänään ja eilenkin, kivaa on ollut =)