Ja sitä päivää on meillä ainakin odotettu innolla =) Eilen piti kaivaa jouluvaloja ym., mutta jäi kaivamatta, kun iski migreeni. Tästä syystä pikkujoulun viettokin oli pakko siirtää huomiseksi. Nyt on valot esillä ja kaikki jopa palavatkin. Esikoisen ja Kuopuksen enkelistä on muutama valo sammuksissa, mutta enimmät palavat kumminkin. Tuli heti jo vähän jouluisempi olo =)

Viikko on taas soljunut sormien läpi aivan huomaamatta. On ollut varsin mukavaa ja leppoissaa. Jasper oli eilen toisen päivän hoidossa ja hyvin sujui Santulla ja Jasperilla yhteiselo. Päiväunetkin sujuivat varsin hyvin, ehkä kummallekin oli ihan hyväkin asia, että samassa huoneessa nukkuu toinenkin. Aamulla oltiin ulkona ja kierreltiin viereisen mäen päällä. Se on lasten lempileikkipaikka. Ja kivahan siellä on leikkiä, kun on lähes luonnontilassa kuitenkin ja on epätasaista, kiviä, oksia ym. Saa hienoja majojakin. Jasperkin siellä jaksoi yllätävän hyvin kävellä pienillä jaloillaan.

Tänään oli kerhopäivä ja minä vietin vielä eilisen migreenin jäljiltä väsynyttä ja utuista aamupäivää kaikessa rauhassa sohvanurkassa. Lähdin sitten kyllä aikaisemmin liikkeelle ja poikkesin Tiimariin ostelemaan joulukorttitarpeita. Kaikkea ihanaa siellä olisi ollutkin... taas kerran. Lounaan jälkeen Santtu innostui nukkumaan niin, että päästiin välipalalle vasta puoli 15 maissa. Sen jälkeen suuntasimme ulos ja jälleen tuonne mäen päälle. Eikä noita lapsia meinannut millään saada sieltä pois =)

Huomenna tulee Jasper jälleen. Aamulla olisi päivähoidon adventtikirkko, mutta arveluttaa lähteä sinne. Jasperin kanssa ollaan vielä sen verran vieraita, että uskaltaakohan sinne mennä. Täytyy vissin kysellä aamulla, onko Jasper ennen ollut kirkossa. Kirkko kun voi olla joskus lapselle hurjan pelottava paikka. Jokatapauksessa päiväunien jälkeen vietämme pikkujoulua ja avaamme ensimmäisen joulukalenterin. Tänä vuonna olen valinnut meille valmiin kalenterin, johon kuuluu ja kirja ja cd. Lisäksi ehkä saamme joulupussin, johon saattaa joskus tontulta jäädä jotain jokaiselle =) Tänne blogiin en varsiniasesti tänä jouluna kalenteria tee. Ellen sitten innostu kertomaan, mitä meidän kalenterista paljastui tänään. Pipareita emme nyt (siis huomenna) itse leivo, osittain tämän pääni takia (jossa siis edelleen migreeni vaanii ja kiristää) ja osittain ajan puutteen  takia. Mutta aivan varmasti vielä leivomme pipareita lasten kanssa!

Nyt haen vielä muutaman tonttulakin ja sitten olemme valmiit ottamaan huomenna vastaan Joulukuun! Joulukirjat ja cd:t on pinossa kirjahyllyssä. Eli siis oikein mukavaa joulukuun alkua kaikille!