Sainpahan laatikot mieleiseen järjestykseen =) Paitsi että ainakin nyt näkyy linkkilaatikko kahteen kertaan. Ulkoasuasetuksissa se ei ole kyllä kahteen kertaan, mutta jostain syystä tykkää näkyä kuitenkin kahteen kertaan. Taitaa vielä vähän tökkiä tämä vuodatus, vaikka suuremmilta tökkimisiltä ollaankin jo päästy.

Tämän päivän mukavin ohjelmanumero on lienee Santun juhlat =) Aamulla lähdimme ajoissa liikkeelle, kun veimme Esikoisen jäähallille kävellen (koulu alkoi siellä 8.20, jolloin luistimet piti olla jalassa). Tultiin sitten kaupan kautta takaisin ja ulos päästiin jo klo 9.15 sitten varsinaisesti. Aika hyvä suoritus meiltä =) Ulkonakin olisimme ehtineet olemaan hienosti, mutta lapset jurnuttivat kumpikin. Ei ollut kivaa, kun oli niin märkää ja kuraista. Niinpä tulimme sisälle. Sisäleikit lähti heti sujumaan ja naamatkin vääntyivät enemmän nauruun kuin ulkona. Sainpahan viimeisteltyä Santun yllätyksen =) Laitan siitä kuvaa sitten myöhemmin. Miksunkin piti tänään tulla juhliin, mutta ei päässytkään.

Työrinatamalla on alkanut viljastumaan. Paikkoja on kyselty kiitettävästi. Joskin vaan yksi on sitten tullut hoitoon. Mutta useampi kysely on tullut koskien ensi vuotta. Sain myös tietää, että Miksu tulee sitten keväällä joskus sisaruksensa kanssa hoitoon ihan kokopäiväisesti. Heillä on ollutkin kokoajan etusija =) Töitä tuntuisi taas siis löytyvän tämän hiljaisen syksyn jälkeen =))

Nyt siistin vähän keittiötä ja sitten alan laittamaan pöytää juhlakuntoon!

Edit 12:50: No nyt ei näy linkkilaatikkokaan enää kahtena =))