Kiva, kun olen saanut noinkin plajon kommentteja =) Kiitokset niistä. Lisääkin saa antaa, edelleen!

Eilen sain aamulla puoli 8 maissa sellaisen viestin, että minulle tulikin yllättäin vapaapäivä. Käytin sen vapaan... virkkaamalla =)) Joululahjoja työstän ja olohuoneen askartelupöytä on täynnä erinäköisiä lankakasoja. Osasta saa jo tolkun, osa on jo peräti valmiit, mutta paljon on vielä ihan lankakeränä. Kuviakin olisi kiva näytellä, mutta ehkä sitten joulun jälkeen =)

Tänään piti mennä Turkuun Pohjois-Suomen suurimmille gospelfestareille, eli Maata Näkyvissä -festareille. Isäntäkin oli pyytänyt ihan vapaata sitä varten. Mutta festarit olikin jo viikko sitten myyty loppuun, joten jäimme rannalle ruikuttamaan =(  Mutta ihan hukkaan tämäkään päivä  ei mennyt. Käytimme tilaisuuden hyödyksi, kun lapsillekin oli mummulasta hoitopaikka saatu, ja suuntasimme Turkuun joulahjaostoksille! Ostin samalla sen matkasängyn. Mukaan tarttui ihan riittävästi lahoja omille lapsukaisille. Jotain pientä ehkä, jos sattuu eteen tulemaan. Ja sitten muutama lahja perheen ulkopuolelle, ainakin kummilapsille =) Muuten ihmiset saakin aika pitkälti varautua pehmeisiin paketteihin tänä vuonna ;) Ei liene yllätys... Käytiin myös isännän veljen luona ihailemassa pientä kissanpoikasta. Oli se vaan niin ihana, ikää 13vko (olikohan noin...). Syötävän suloinen, muistutti niin erehdyttävästi meidän ensimmäistä kissaamme monen vuoden takaa =) No joo, en ole hankkimassa kissavauvaa kuitenkaan. Sen verran lujaa se meni verhoissa ja sohvassa, että ei kiitos. Pysyn  näissä kahdessa nykyisessä jo vähän aikuisemmassa kissassa. Joskin hekin toisinaan ovat tosi vallattomia ja mukuloita iästään huolimatta =) Mutta sohva saa sentään olla suunnilleen rauhassa ja verhotkin pysyy nipsuissaan =) Ai niin, mukaan tuli myös kasa pikkuautoja ja hieno autonkuljetusrekkakin tuonne lastenhuoneeseen. Nyt on ainakin muutama hieno uusi auto!

Santtu onkin koko ensi viikon reissussa, joten väljää on. Maanantaina tulee uuden hoitolapsen äiti tekemään sopimusta, en sitten tiedä vielä, milloin aloittaa. Aloittaako jo ensi viikolla vai vasta seuraavalla. Keskiviikkona menemme Kuopuksen kanssa jälleen TYKSiin ihotautilääkärille. Ja jos ei muuten viisastuta, niin ainakin aion saada lääkärintodistuksen kelaan hoitotukihakemusta varten. Sen evrran suuria summia menee rasvoihin rahaa nykyään, että luulisi ainakin alimman tuen irtoavan.

Nyt täytyy saada vähän siistittyä huushollia vielä ja sitten pistetään ehtooksi...

Mukavaa viikonloppua kaikille!