Tulihan se talvi viimein =) Lunta on ollut ja pakkastakin. Tosin lisääkin lunta soisin tulevan. Nyt se vain peittää juuri ja juuri maan. Koko viikko on ollut niin täynnä ohjelmaa, ettei ole ehtinyt päivittelemään tätä blogia. Täytyy oikein kelata ja miettiä, mitä olemme viikolla tehneet =)

Maanantaina veimme Esikoisen aamulla jäähallille puoli 9 ja suuntasimme sen jälkeen kaupan kautta kotiin. Kassit purettuamme, ehdimme vielä uloskin mukavasti. Kävimme laskemassa mäkeä, milloinkohan lapset siihen kyllästyy? Ja iltapäivällä uudestaan. Valloitimme myös viereisen koulun kukkulan =)

Tiistaina oli kovasti pakkasta. Ainakin yöllä. Aamulla piti kerhoon ehtiä, mutta auto oli eri mieltä. Kuului vain "Niuh" kun käynnistin. Onneksi olin sen verran ajoissa käynnistelemässä, että kiireellä ehdittiin kävellenkin. Mutta ei se kivaa ollut, kun oli niin kiire. Lapsia sai hoputtaa kokoajan ja ainakin Santulla meni kaikki vähän sekaisin siitä syystä. Ja vaikka kuinka yritin selittää, ettei ole mitään hätää, kaikki on ihan hyvin, mutta täytyy reippaasti pukea päälle ja kävellä kerhoon, että ehtisimme. Kerhossa oli vielä lelupäivä, että sinne oli pakko päästä. Harmitus unohtui kuitenkin sitten kerhoon päästessä onneksi. Isäntä tuli ystävällisesti käynnistämään auton aamupäivällä, että pääsin hakemaan lapset autolla. Ettei tarvitse aamun hermostumisen jälkeen kävellä rättiväsyneenä kerhosta takaisin. Iltapäivällä... jaa... mitäs me tehtiinkään. No, todennäköisesti oltiin ulkona =)

Keskiviikkona tuli myös Jasper hoitoon. Aamulla mentiin ulos jo klo 9, ettei tarvitse Jasperille edestakaisin vaatteita laitella. Iso mäki oli taas suosiossa kaikilla. Jasperista oli kivaa kävellä rinnetä ylös ja alas =) Kuopus ja Santtu laskivat ilman pulkkia ja liukureita minkä ehtivät. Sisälle oli kiva tulla syömään, kaikille maistui ruoka. Kovin punaposkisia syöjiä =) Jasper innostui nukkumaan reilun 2t päikkärit, mitä ei ole meillä ennen sattunut. Iltapäivällä ehdimme kuitenkin vähäksi aikaa ulos.

Torstaina oli jälleen kerho ja tällä kertaa auto toimi. Kerhon jälkeen tuli Miksukin pitkästä aikaa. Päikkäriaikaan teimme Miksun ja Kuopuksen kanssa ison junaradan. Lapsilla riitti leikkiä niin paljon yhdessä, ettei lähdetty ulos välipalan jälkeen.

Perjantaina oli kaikki lapset koolla =) Aamulla suunnattiin ulos uhmaten tuulta ja pyryä. Eikä se tuuli nyt niin paha ollutkaan, kuin miltä ikkunasta näytti. Koluttiin läheinen pikkumetsä ja etsittiin eläinten jälkiä. Mäkeäkin laskettiin välillä. Mutta tällä kertaa metsä oli se paras. Siellä oli kiva mennä ristiin rastiin. Majakin löydettiin katajan alta =) Jasperkin kulki hienosti epätasaisella maastolla. Miksu saapui, kun olimme juuri päässeet sisälle. Päikkäriaikaa tehtiin taas junarata Miksun kanssa. Kuopus ei tällä kertaa jaksanut kovasti innostua. Miksu lähtikin jo 15 maissa. Ja meillä oli jostain syystä siinä välipalan jälkeen niin monta juttua, ettei ehditty uloskaan. Ensin Miksu teki  lähtöä ja se ei yleensä käy kovin nopeasti. Sen jälkeen vaihdeltiin pissa- ja kakkavaippoja, kerättiin lelut. Jonka jälkeen kello olikin jo puoli 16, eikä ole mitään järkeä pukea lapsille päälle vain siksi, että ehtivät kork 5-15 min. leikkiä ulkona. Joten otimme Banaanilaiva -pelin ja pelasimme. Jasper kyllä leikki omia leikkejään. Kävi aina välillä kattelemassa meidän peliä ja istumassa sylissäni.

Ryhmän on jälleen tulossa muutoksia. Santtu jää osa-aikaiseksi helmikuun alusta. Jasper jää kokonaan pois maaliskuun alussa. Odottelen Miksua ja siskoaan maalikuussa kokopäiväisesti =) Yhdelle osa-aikaiselle olisi sitten vielä tilaa.

Maaliskuussa meillä alkaa se Pride-valmennus. Odotan mielenkiinnolla ja avoimin mielin. Katsotaan, mitä se antaa =)

Mukavaa viikonloppua kaikille!