Kuume meinaa... No, parempi nyt, niin ehtii selviämään siihen, kunnes Miksu ja pikkuinen tulevat hoitoon. Se on aina niin keljua jättää toiset pulaan sairastamalla itse.

Aamulla olin vielä kunnossa ja vein Kuopuksen ja Santun kerhoon. Hainkin heidät, joskin silloin oli jo vähän huono olo, epämääräisen huono olo. Ei kuitenkaan flunssainen, vaan sellainen kolottava. Väsymys on vaivannut eilisestä, voisin vaan nukkua. Nyt on sitten jo kuumetta ja kaamea yskä. Tuntuu, että keuhkot tulee ulos asti. Tänään olisi illalla ollut menoa, mutta se piti nyt peruuttaa. Santtu ei tullut kerhon älkeen hoitoon, koska Isäntä on vielä sen verran kipeä, että on parempi niin. Ja nythän olen itsekin jo.

Ensi viikolla Santun pitäisi tulla maanantaina, tiistaina ja torstaina. Katsellaan nyt, kuinka kauan tätä tautia kestää. Ensi viikolla on perjantaina hautajaiset. Silloin ei olekaan tulossa ketään näillä näkymin. Pride-vamennus siirtyi nyt meidän osaltamme. Todennäköisesti ensi syksynä sitten uusi yritys. Sieltä kun ei saa olla poissa kertaakaan ja hyvä niin.

Jasper kävi eilen hakemassa rreppunsa ja antoi ihanan kukan =) Kiitos siitä!

Nyt menen huilimaan... Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!