Näin se taas tämäkin viikko hujahti ohi. Ollaan saatu pääsiäisruohot jo vähän kasvamaankin ja niitä ollaan innolla kasteltu ja seurattu. Eilen aloiteltiin virpomisoksien tekemistä ja omien tyttöjen kanssa ollaan tänään vielä jatkettukin. Laittelen kuvia, kun ehdin =)

Kelan kanssa on ollut vähän mutkia matkassa ja jotain sekaannuksia Miksun ja Minttiksen tukien osalta. Minttiksen kotihoidontuen hakemus oli tullut takaisin ja vaativat vaikka mitä. Miksun yksityisen hoidon tuki tuli vajaana maaliskuulta. No, sen ymmärsin jo miksi, kun kelaan soittelin. Mutta tuo Minttiksen tukijuttu on aivan utopistinen. Täti kelassa oli väittänyt äidille, ettei sitä voi saada, jos lapsi yksityisellä hoitajalla hoidossa. Tuki haettiin siis 1.4 alkaen, eli molemmat tuet pitäisi saada päällekkäin. Täytyy alkuviikosta selvitellä asiaa ja laitella uudet hakemukset kummastakin. Harmittaa vaan, kun tulee tällaisia yllätyksiä ja sekaannuksia.

Tänään oli vapaapäivä, mutta se olikin sitten touhua täynnä. Aamulla Esikoisen lähdettyä kouluun, me lähdimme Kuopuksen kanssa käymään kaupungintalolla asioilla. Käytiin samalla katselemassa Esikoisen koulun oppilaiden kokoamaan kenkätarinanäyttelyä. Olivat vanhoista kengistä askarrelleet kuka mitäkin. Hienoja oli, eikä voinut kuin ihmetellä, miten se luovuus lentää noilla pienilläkin niin loistavasti. Kotiin tultuamme, siivottiin. Oli vähän kiirus, kun iltapäivällä oli vielä yksi meno. Nyt on Esikoinen kaverinsa synttäreillä. Huomenna pääsee sitten Kuopus kerhokaverin synttäreille. Huomenna tulee myös mummu ja tyttöjen täti juhlistamaan mun synttäreitä. Muuttuukohan se elämä jotenkin merkityksellisesti, kun tulee 30v täyteen?

Ensi viikolla olemme edelleen pääsiäistunnelmissa. Katsellaan nyt, mitä kaikkea jaksetaan puuhata. Uloskin on kiva kuitenkin mennä, varsinkin jos on yhtä ihania ilmoja, kuin tällä viikolla on ollut.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja leppoisaa Palmusunnuntaita!