Tulikin tähän yllättävä vapaa. Minttis oli eilen kovin räkäinen ja nyt ovat molemmat kotona äidin kanssa. Meni vappu nyt ohi, kun kukaan ei tule maanantainakaan. Olin suunnitellut maanantaille vappujuhlia kera ilmapallojen ja munkkien ja askartelun. Mutta kaikki jää nyt väliin. Mutta jos innostutaan, munkkeja voidaan tehdä vaikka keskiviikkonakin =) Eilen sain tietää, etteivät Minttis ja Miksu tule maanantainakaan ja ehdin jo ajatella, että jospa tänään olisi juhlittu. Mutta sekin jäi nyt. Mutta eipähän tuo maailma siihen kaadu, juhliahan voi jokainen omassa kodissaankin =)

Eilen oli kerholaisilla naamiaiset ja nyyttärit. Hauskaa oli ollut ja Kuopus oli prinsessa. Ihania asuja näkyi =) Ensi kerralla oma kerhotäti ei olekaan paikalla, sijainen kävi tutustumassa lapsiin. Saa nähdä, suostuuko Kuopus jäämään silloin kerhoon. Hienoa oli, että sijainen käiv tutustumassa ja kerhotäti kertoi asian etukäteen, niin ei tule yllätyksenä. Kuopus ehtii sulattelemaan asiaa viikon päivät =) Jos menee silloin kerhoon, niin uskallan jo sanoa, että totta tosiaan on neiti kasvanut yli odotusteni tämän kerhovuoden aikana! Eilen tuli eskarilaputkin ja Kuopus pääsi haluamaansa eskariin. Esikoinen oli aikoinaan samassa eskarissa ja nyt samassa rakennuksessa koulussa. Tutustumispäivä on 8.5 ja kestää n. 3t. Vähän jännittää, kuinka silloin käy. Miksu ja Minttis ovatkin onneksi iltavuorossa sillä viikolla, niin pääsen hyvin viemään ja tarvittaessa vaikka hetkeksi jäämäänkin. Santtu onkin koko sen viikon kaiketi reissussa. Tai ainakaan ei hoitopäiviä ole sille viikolle laitettu. Täytyy toivoa, että kerhosta olisi päässyt joku kaverikin samaan eskariin. Sinne kun oli hakijoita enemmän, kuin mahtuu. Kaikki sinne haluavat eivät siis päässeet sinne. Voi voi, niin se minunkin Kuopus menee jo eskariin...

Ensi viikolla onkin lyhyt työviikko, kun hoitolapset tulevat kaikki vasta keskiviikkona. Lapsiryhmässä tapahtuu taas muutoksia, kun Santtu jää toukokuun lopussa pois.

Hauskaa viikonloppua kaikille!