Vilinää on riittänyt tälle päivälle =) Niinkuin aiemmin jo päivitin, tänään kävi tosiaan kaksi lasta äitinsä ja tätinsä kanssa meillä ihmettelemässä. Aloittavat sitten kunnolla kesäkuun alussa, mutta ovat muutaman päivän jo toukokuun puolellakin. Sopimusta ei vielä kirjoitettu, mutta uskoisin, että pian kirjoitetaan. Lapset vaikuttivat oikein ihanilta, toinen hyvin sosiaalinen ja aurinkoinen, toinen vähän varovaisempi ja hivenen arka, mutta myös aurinkoinen =) Äitienpäiväsalaisuudet jäivät tältä päivältä, mutta onneksi Miksu ja Minttis tulevat huomenna jo puoli 8 maissa, niin ehditään tekemään silloin. Kun ei nyt vaan flunssa kaataisi kokonaan. Miksu oli aika surkean oloinen flunssansa kanssa =(

Esikoinen oli tänään luokkansa kanssa retkellä. Olivat luontokoulussa ja aiheena oli metsähiiri. Olivat huovuttamalla tehneet ihanan hiiren =) Oli kyllä aivan ihana. Eilen Esikoinen manasi koko retken ja oli aivan varma, ettei siellä ole yhtään kivaa. Tänään ei meinannu suusta mahtua ulos niin montaa sanaa kerrallaan, kuin olisi pitänyt, kun oli niin hauskaa ollut kuitenkin =)

Huomenna uusi päivä ja kerhopäiväkin. Santtu ei ole tulossa huomenna hoitoon, mutta Kuopuksen viemme kerhoon. Ja aamu menee sujuvasti äitienpäiväjutuissa =) Ja varmaan iltapäiväkin, kun ovat kuitenkin ainakin klo 16 saakka. Hyvin on siis aikaa saada hommat tehtyä.