Suvivirsi laulettiin Esikoisen kevätjuhlassa tänä aamuna jälleen. Esikoinen jännitti kovin, josko vaikka saisi stipendin. Viime vuonnahan tuo sai käden taidoista stipendin. Olen yrittänyt hyssyttää ja selittää, että harvoin sama saa usean stipendin, kun pyritään kuitenkin jakaa monelle koululaiselle. Todistuskin oli hyvä, niinkuin hänellä on aina ollutkin tähän asti. Katsotaan miten käy, kun numerot tulevat. Eilen illalla aloiteltiin jo kesälomaa herkuttelemalla kakkua. Isäntä on tänään iltavuorossa ja siksi siis jo eilen. Ja vaikka minulla ei ole ollutkaan tapana lahjoa opettajia tai kerhotätejä ym. muuta, kuin tilanteessa, missä emme tapaa enää ensi syksynä samoissa merkeissä, niin Esikoinen ojensi omalle opettajalleen tänään seuraavaa:

630866.jpg 

Eli voimavarapupu sai uuden kodin tänään opettajan luota. En halua kukkia antaa, kun niitä he saavat aina muutenkin niin paljon. Nytkin oli pöytä täynnä kukkia. On mukava antaa jotain vähän erilaista =)

Ja vielä kuva kortista paremmassa valossa:

630869.jpg

Eilen illalla väsäsin ja meinasi hermot mennä, kun oli selvä suunnitelma ja sitten juuri se boordilävistäjä, mitä halusin juuri tähän korttiin käyttää, sanoi riks räks ja poks ja murtui rikki =( Hetki meni, että pääsin jaloilleni ja uutta ideaa miettimään.

Juhlissa vissiin väsyy, kun lähinnä torkuin sohvalla pari tuntia niiden jälkeen ja havahduin siihen, kun lapset pyysivät ruokaa =) Kauhea äiti, kun nukkuu vaan sohvalla ja toisilla on nälkä... Olin miettinyt, josko lähtisi tänään ostamaan toista syöttötuolia, mutta en taida jaksaa. Olo on jostain syystä tosi väsynyt ja tekisi mieli kömpiä vaan takaisin sohvan nurkkaan.

Ensi viikolla töiden puolesta tulee muutoksia työaikoihin. Miksu ja Minttis ovatkin myös ensi viikolla "iltavuorossa" eli pitkää päivää taas edessä. Seuraavalla viikolla onkin sitten Aatun ja Siirin vuoro olla "iltavuorossa". Sen jälkeen pitäisi tulla lyhyempää päivää viikon verran. Mutta aamut rauhottuvat huomattavasti, kun ei tarvitse herätellä ketään mihinkään, vaan saamme nukkua niin pitkään, kun unta riittää.

Mukavaa viikonloppua kaikille!