Hellettä se vaan pitää. Ruoka ei tunnu maistuvan kellekään, juotavaa pitää kokoajan tyrkyttää. Sitä tämä helle on. Mutta on se vaan toisaalta niin ihanaakin. On helppo mennä ulos, kengät vaan jalkaan ja menoksi.

Varsin rentoa meininkiä muutenkin. Aatu ja Siiri ovat tulleet kuuden jälkeen joka aamu, mutta Aatu nukkuu tuonne puoli 10 saakka. Siiri oli tänään hereillä tullessaan, eikä nukkumisesta tullut mitään. Joku vaiva taisi olla, olisko hampaita tulossa, kun itketti niin, eikä ollut missään hyvä olla. Keinuteltiin keinutuolissa, pötköteltiin sohvalla, istuskeltiin lattialla... Mutta mikään ei tuonut parempaa mieltä. Sammui sitten puoli 10 maissa sohvalle uupuneena. Otti puolen tunnin torkut ja olikin hetken aikaa paremmalla päällä. Mutta väsynyt oli torkuista huolimattakin. Lounaan jälkeen sain nukuttamalla nukuttaa, kun taisteli unta vastaan hampaat irvessä. Ja unta riitti vain tunniksi, kun taas kiukkuisena herättiin. Aatun kanssa tehtiin iso junarata Siirin nukkuessa. Olikin mukava rauha leikkiä, kun Esikoinen ja Kuopus olivat pihalla. Miksu ja Minttis eivät tulleet, kun äiti onkin yllättäin kotona tämän ja huomisen päivän.

Aatua ei tänään tarrat kiinnostaneet. Tosin, kun sain välipalan siivottua pois, ilmoitti tulevansa pöytään =) Mutta luonnollisesti silloin ei enää tarraa saa, niin ei sitten halunnutkaan enää.

Nyt pitäisi lähteä kaupasta hakemaan ruokaa... Jaa-a, mitä sitä tänään söisikään? Hitsi, kun se on aina niin vaikeaa miettiä. Pitäisi varmaan tehdä ruokalista omallekin perheelle, niin tarvitsisi aina sitä miettiä. Huomenna olin ajatellut leipoa lasten kanssa, mutta en tiedä, kun on muutenkin näin kuuma, että onko siinä järkeä. Nytkin sisällä on 35 astetta. Uunin kun vielä lykkäisi päälle, niin huh huh... Mutta voihan se olla, että pian innostutaankin...