On ollut olevinaan niin kiire, ettei ole ehtinyt päivittelemään. Viime viikko meni tuttuun tapaan löysästi. Miksu nukkui aamuisin 10-11 ja Minttis meni päikkäreille lounaan jälkeen n. klo 12. Lähes kokoajan siis joku nukkui. Investoin itkuhälyttimeen lomalla ja sen avulla sitten mentiin lounaan jälkeen ulos isompien kanssa. Saatoin jättää Minttiksen omalle pihalle nukkumaan. Perjantaina leivottiin sämpylöitä, nekin tosin vasta välipalaksi. Alkuperäinen ajatus oli saada kasvissosekeiton kanssa tuoreita sämpylöitä. Mutta koska Miksu nukkui pitkään, ei ehditty lounaalle leipomaan. Välipalaksi sitten herkuteltiin uunituoreilla sämpylöillä.

Tällä viikolla Miksu ja Minttis ovat "iltavuorossa" eli tulevat vasta lounaalle ja lähtevät viim. klo 17. Eilen tehtiin päikkäriaikaan junarata pitkästä aikaa. Ja välipalan jälkeen suunnattiin ulos. Nyt sitten pudottaakin vettä, hetkittäin kuin saavista kaataen. Suunnitelmissa oli mennä tällä viikolla sään salliessa joku iltapäivä uimaan, mutta aika epätoivoiselta näyttää. Sadetta ja ukkosta kun ovat lupailleet vähän joka päivälle. Mukava piristys on pikkusiskoni, joka tulee muutamaksi päiväksi huomenna seuraksemme =)

Ensi viikolla ovatkin kaikki lapset lomalla ja mun suunnitelmiin kuuluu lastenhuoneen siivous. Tilasimme ikeasta laatikostot, johon olisi tarkoitus saada kaikki lelut järjestykseen. Nyt meillä on leluja siellä ja täällä. Nurkassa pino keltaisia varastolaatikoita, joissa leluja. Ihan kätevä ja pieneen tilaan menevä ratkaisu, mutta lapset haluavat aina ne lelut, mitkä on alimmaisena. Sitten alkaakin oma loma. Mitään ei olla lukkoon lyöty. Katsellaan, mitä jaksetaan ja mihin innostutaan.

Nyt täytyy saattaa aamuhommat päätökseensä. Mukavaa viikkoa kaikille!