Lomalta palattu ja uudella innolla taas pari viikkoa työtä. Aatu ja Siiri ovat  nyt lomalla, Miksu ja Minttis aloittavat omansa parin viikon päästä. 2 viikkoa siis työtä ja sitten on viikon vapaata, kun kaikki lapset lomailee ja sitten toinen 2 viikon lomapätkä.

Heti alkuunsa kuvia =)

Ennen lomaa teimme lasten kanssa käärmeitä. Muistin ottaa vain Miksun käärmeestä kuvan:

741168.jpg

Sinnikkäästi Miksu ja Aatu leikkasivat omansa, vaikka ei se helppoa ollut. Sitten värittelivät, kuka enemmän, kuka vähemmän.

Sitten salaisia käsitöitä, jotka eivät enää ole niin salaisia =) Eli siskolleni Lähihoitajaksi valmistumisen johdosta, veimme seuraavanlaisen kortin ja lahjan:

741180.jpg

741181.jpg741182.jpg 741183.jpg

Kyseessä siis itse tehty vieraskirja. Etukansi on virkattu, muut kannet on punaista ruusukartonkia, sivut eriväirisiä papereita. Kirjan sitominen oli jännää puuhaa =) Toivottavasti kirja tulee käytettyä. Kuopus antoi valmistuvalle kummitädilleen voimavarapupun antamaan voimia kesätöihin ja jatko-opintoihin.

Siskon tytölle neuloin:

741197.jpg

Nämä kuvat nyt tällä erää. Vuodatus tuntuu kovin hitaalta juuri nyt kuvien suhteen, joten nyt ei tule enempää kuvia =) Joitakin laitan sitten, kun vuodatus on paremmalla tuulella.

Arki alkoi tänään, Miksu ja Minttis tulivat n. klo 6. Oli aika vaikea nousta näin loman jälkeen aikaisin. Ja suu on tainnut kääntyä haukotkseen aika monta kertaa päivän aikanakin. Mutta mukavan leppoisaa meillä oli. Aamulla käytiin kaupassa ja jäätiin ulos ihastelemaan pihalle loman aikana saapunutta LEIKKIMÖKKIÄ! Ei meinannut ketään saada sisälle syömään, kun siellä oli niin kivaa. Jopa syksyllä 9v täyttävä Esikoinen leikki siellä pienempien kanssa =) Lounaan jälkeen Minttis meni päikkäreille ulos ja me muut ulos takaisin. Hommasin itkuhälyttimen, niin voi huoletta mennä ulos toisten kanssa, vaikka joku nukkuisikin. Ihan hienoa, varsinkin näin kesällä, kun ulkona viihtyy. Välipalalle tultiin, kun Minttis heräili. Ja siinä se päivä menikin =) Lasten lähdettyä, minä aloin purkamaan sänkyä. Nimittäin meille muuttaa tänään uusi asukki. Eilen kävimme ostamassa uuden uutukaisen sängyn itsellemme ja päädyimme jenkkisänkyyn lopulta (muita ei juuri edes katseltu...). Isäntä on sitä nyt hakemassa. Ihan mukavalla mielellä olen taas lasten kanssa tässä. Minttis oli kovasti kasvanut loman aikana =)

Lomakuvia tulee jossain vaiheessa...

Mukavaa alkanutta viikkoa ja rentouttavaa lomaa lomalaisille!