Ja niin on elokuukin sitten alkanut ja monilla kesälomat pidetty. Vaan mullapa on vielä 2 viikkoa jäljellä =)) Ja tämäkin viikko on mennyt enemmän siivotessa. Huomenna tulee Minttis, se on ihan kiva juttu. On välillä muutakin tekemistä, kuin siivoamista. Ei vaan, huusholli on käännetty aikasta hyin ylösalaisin ja joka kolkka samalla pyyhitty ja imuroitu. Olohuone sai tänään uuden ilmeen ja tykkään ainakin itse. Samoin makuuhuone on saanut uuden sängyn lisäksi uuden päiväpeiton sekä uuden ilmeen muutenkin. Ikean hyllyt tulevat ensi viikolla, että ihan valmiiksi sitä en saa nyt laitettua. Elloksen paketin kohtalokin selvisi... Siitä tuli meinaa 2. saapumisilmoitus ja menin ihan uteliaisuuttani katsomaan, olisiko sittenkin postissa. Vaan ei ollu =) Samalla reissulla hain R-kioskista uudet tilalle, ne tuli sovitusti. Muutaman tunnin päästä postin täti soitti ja sanoi, että oli selvitellyt asiaa. Ja TADAA... täti oli löytänyt paketin ja se oli kuin olikin meidän postissa =D Sitä ei ollut vain kukaan merkannut. Mutta se lähti nyt takaisin... Että tämmönen posti meillä =)

Maanantaina vietiin pikkusisko junalle Turkuun ja käytiin samalla kouluostoksilla. Lähinnä housuja meidän venähtäneille tytöille. Kuopukselle löytyikin mukavasti vaatteita ja ilokseni huomasin, että monissa vaatteissa on nykyään napin avulla kiristettävä kuminauha vyötäröllä. Kuopus kun on niin siro, että kaikki housut saa kiristää jollain keinolla, ettei putoa. Kaupan collegehousuja on turha ollut laittaa päälle, kun putoavat. Mutta Esikoiselle sen sijaan ei löytynyt lastenosastolta mitään. En tiedä, onko tämän päivän vaatteet vain niin kapeita, vai onko Esikoinen pyöreä (ei minusta ainakaan...), mutta oikean pituuden löytyessä, leveys oli liian pieni. Aikuisten osastolta löydettiin kivan näköiset caprit. Ja on muuten ihan caprit Esikoisellekin, eikä pitkät housut. Eikä huomaa mistään, että olisi aikuisten housut. Mutta ei ne talvella lämmitä... Farkkuja neiti ei huoli. Siihen se päivä menikin. Eilisen ja tämän päivän olen sitten huushollannut ja nyt alkaa olemaan valmista. Perunat on kiehumassa ja nälkäkin kurnii sopivasti vatsassa. Huomiseksi täytyy kaivaa lounasta jostain ja tarvittaessa hakea se kaupasta. Isäntä laskee aamuja kesälomaan, nyt enää 2 jäljellä =) Itsellä 1, tosin sekin tosi leppoisa eikä aikainen aamu.

Naapurirapussa häseltää nyt 12 alle kouluikäistä päiväkodin hoidokkia. Ovat tuossa pihalla temmeltäneet aamuisin ja iltapäivisin. Huomenna mennään reippaasti sekaan... toivottavasti mahdutaan hiekkalaatikolle =))

Nyt syömään!