Niin se tämäkin viikko on taas ihan lopuillaan. Touhua on riittänyt niin työpäiviin, kuin vapaa-aikaankin. Vauhtimato on saanut jalkansa ja toivottavasti kunto on kohentunut niin madolla, kuin lapsillakin. Tässä lupaamani kuva meidän vauhtimadosta, joka tosin on otettu tuossa alkuviikosta, olisko ollut tiistaina. Nyt on kamerasta akku tyhjä, etten saa tämän hetken kuvaa ja tänään kerään madon pois.

963630.jpg

Ja tässä meidän vauhtimatokortit, nopan tilalla siis olivat.

963596.jpg

963600.jpg

Lapset saivat siis itse piirtää madot valmiiksi. Kortit ovat olleet heillä kotona ja ainakin toisessa perheessä kovassa käytössäkin kuulemma. Meilläkin oli täällä kortit, joilla kerättiin seinälle julisteeseen tähtitarroja. Mutta jostain syystä jalkojen kerääminen oli lapsista paljon hauskempaa ja tarroja tuli aika vähän. Kaikenkaikkiaan oli kuitenkin mukava tempaus.

Viikko vierähti tuttuun tapaan nopeasti. Aamuisin olttin Miksun ja Minttiksen kanssa kolmisin, iltapäivällä tulivat sitten Esikoinen ja Kuopus sekä Aatu ja Siiri (torstaina Siiri oli vähän kuumeessa, joten olivat kotona). Aamupäivisin oltiin ulkona, torstainakin jonkun aikaa Minttiksen kanssa. Perjantaina siivottiin meidän piha, tehtiin inventaario hiekkaleluista, nimettiin ne uudestaan (osa oli jo niin haalistunut, osassa ei ollu nimeä lainkaan), rikkinäiset vietiin roskiin ja käyttökuntoiset koottiin uudeen laatikkoon, minkä ostin. Tarkoitus on se, että koppa kulkee kätevästi rattaiden alakorissa, eikä lelut putoa kyydistä (se ongelma oli kassin kanssa). Uusi mopokin ostettiin torstaina, nyt on sitten kaksi mopoa, jos ei ihan niin paljoa syntyisi kiistaa niistä =) Autoja voisi sitten ensi keväänä ostaa vähän lisää. Iltapäivällä oltiinkin sitten sisällä. Siiri tuli nukkuvana hoitoon ja jatkoi uniaan meidän sängyssä tunnin verran. Aatu taas oli jostain syystä tosi väsyneen oloinen, joten menimme huilaamaan Miksun ja Minttiksen lähdettyä. Uni tulikin ja sitä riittikin. Sain herätellä ennen klo 17 =) Millään ei olisi jaksanut herätä sittenkään. Siirin kanssa sitten lueskeltiin ja lauleskeltiin. Meillä oli mukavan leppoisaa.

Torstaina oli illalla Esikoisen ratsastustunti, mikä meni jälleen hyvin. Sai juuri sen hepan, minkä toivoikin ja millä osaa ratsastaa =) Olivat jo pujotelleet renkaita töltissä ja hyvin oli sujunut. Perjantaina oli Kuopuksen ratsastustunti tai puolituntinen ja sai saman hepan, kuin Esikoinenkin torstaina. Ja sekin oli mennyt kaikesta päätellen tosi hyvin. Olikohan tämä nyt kolmas vai neljäs kerta, kun pääsi hepan selkään. Opetteli jo itse ohjaamista ja liikkeelle lähtemistä. Isi oli kulkenut vain vierellä henkisenä tukena, ilman riimunarua. Eilen Esikoinen vietti päivän tallilla. Siellä oli tallityttökoulutus. Nyt on sitten taidot hoitaa hevosta ja tallia =) Mukavaa oli kuulemma ollut ja uusia ystäviäkin sai sieltä. Harmi vaan, että asuvat eri paikkakunnalla. Tallilla on siis tullut käytyä, tosin itse kävin vain eilen. Isäntä hoiti nuo torstain ja perjantain reissut. Mihinköhän tässä vielä joutuu noiden heppahöperöiden kanssa =)) Tekisi niin mieli itsekin sinne hepan selkään kavuta, vaan en taida uskaltaa. Syy ei suinkaan ole se, että pelkäisin niitä heppoja, vaan pelkään sitä, että haluan sinne sitten aina uudestaan =) Olemme kyllä kaikki aivan myytyjä noitten issikoitten suhteen. Jos joskus tulee mahdollisuus ostaa heppa, se on kyllä issikka!

Ensi viikolla päivä alkaa puoli 6 maissa Aatun ja Siirin saapuessa. Miksu ja Minttis sitten lähtevät klo 17. Pitkää päivää siis edelleen tiedossa, mutta mukavan rauhallisia nämä pitkät päivät kuitenkin omalla tavallaan. Esikoisen lastenkutsuja varten varasin seurakunnan kerhotalon käyttöön yhdeksi lauantaiksi. Juhlia pitäisi suunnitella. Ensi viikolla vietämme myös nallepäivää perjantaina, jolloin touhuamme kaikenlaista nallejen kanssa. Olikohan jotain muuta ohjelmaa ensi viikoksi...? No, en nyt muista =)

Mukavaa loppuviikkoa ja ensi viikkoa kaikille!