Toivottavasti kaikilla on ollut leppoisa ja mukava isäinpäivä =) Täällä ainakin on ollut. Kuopus oli eskarissa tehnyt isille hienon pienen talon muotoisen naulakon avaimille. Esikoinen oli tehnyt koulussa kiillotuskintaan. Kumpikin tarpeeseen ja hienoja. Taitavia lapsia =)

Kova yskä on vaivannut ja tuntuu vaan pahenevan. Nyt ei enää limakaan irtoa, on kovin kuivaa ja sitkeää yskää. Täytyy kaiketi suunnistaa lääkäriin, jos ei ala ensi viikon aikana helppaamaan. Ilman yskänlääkettä nukkumisesta ei tule mitään. Päivän yritän olla ilman lääkettä, että jos vaikka lima irtoais. Ja siksikin, että mulla on aika kovaa yskänlääkettä, joka tekee aika nuutuneeksi. Ei ole mukavaa olla koko päivää nuutunut =) Eikä pystyasennossa niin kauheasti yskitäkään, paitsi näin iltaa kohti pahenee.

Ensi viikolla Miksu ja Minttis tulevat aamulla aikaisin, Aatu ja Siiri sitten vasta välipalalle. Käyköhän taas niin, kuin viime kerralla Aatun ja Siirin iltavuoroviikolla, että saan istuskella makkarin keinutuolissa kahdet päikkärit. No hiljaista puuhaa riittää, kun äiti on tulossa ensi viikonloppuna käymään. En ollut varautunut ihan näin pikaiseen tuloon, joten hommat on pahasti vaiheessa. Ja tuskin valmiiksi tuleekaan, joten osa pitää kuitenkin lähettää. Kyse siis joulujutuista, salaisista sellaisista. Ideoita on, vaan aika on rajallinen...

Tähän loppuun paljasta kuvaa hoitolasten isänpäiväjutuista. Korttia emme tehneet, koska Miksu ja Aatu tekivät kerhossa.

1054705.jpg1054707.jpg

Nyt nukkumaan...