Niin se joululoma vain alkoi sitten Esikoisella ja minullakin. Tosin vielä ei ole tuntunut siltä, kun eilinen ilta meni kaupassa ja Esikoisen kummin luona. Tänään ollaan lasten kanssa sitten siivottu ja laitettu joulua. Nyt on muuten kaikki valmista, paitsi kuusi puuttuu. Se odottaa tuossa ulkona, että isäntä kotiutuu töistä. Huomenna mennään vielä vähän ostoksille. Lapset saavat ostaa toisilleen joululahjat. Muutama kortti pitäisi tänään vielä tehdä ja puolet lahjoista on vielä paketoimatta. Mutta eiköhän tässä ehdi =))

Muutamia kuvia tämän joulukuun päiviltä, mitä on jäänyt laittamatta esille.

Aatun ja Siirin joulutontut

1150908.jpg

 

Esikoisen ja Kuopuksen kortit kavereilleen (muutama esimerkki):

1150912.jpg1150913.jpg

Joulukortteja, mitä on lähtenyt ympäri Suomen maan (ja osa siis odottaa edelleen tekijää). Kuvat jostain syystä hieman epoäselviä, olisko patterit vähän huonot? Kuvia oli siis 4 erilaista, eikä varmaan yhtään täysin identtistä korttia syntynyt. Kaikki ovat hieman erilaisia, kun ei jaksa kaikkia samanlaisiksi tehdä. Osassa kuva on sisällä, ja vain osa näkyy etukannessa olevasta reiästä. Loppukuva siten paljastuu kortin aukaistessa. Osa on sitten liimattu kiinni, eli ovat yksipuolisia. Muutama esimerkki tässä, en kaikkia reilua 20 viitsi tähän laittaa =)

1150917.jpg1150919.jpg1150920.jpg1150918.jpg

 

Aatulle, Siirille, Miksulle ja Minttikselle tein joulupussiin Nalle Puh -piparit. Lisäksi sieltä löytyi mm. Spider Man -autoa ja Enkeli -patukka.

1150930.jpg

1150929.jpg

 

Perjantaina askarreltiin vielä vähän, mutta niistä en muistanut/ehtinyt kuvaa ottamaan. Valkoisesta kartongista leikattiin enkeli ja hopealla hileliimalla koristeltiin. Hopean värisestä "paperista" (mikähän sen oikea nimi on, on siis sellaista vähän folio-paperin tapaista, mutta paksumpaa, askartelussa käytettävää) tähti, jota myös hopealla hileliimalla koristeltiin. Minä sitten hopealla langalla killutin ensin tähden narun päähän, sitten enkelin tähden alle pienen narun päähän. Tähti siis oli enkelin yläpuolella... Ihan kiva näköisiä tuli. Esikoisen ja Kuopuksen työt on kyllä tuossa, mutta kesken. Enkä tiedä, jaksavatko koskaan niitä valmiiksi tehdäkään. Mutta jos tekevät, yritän muistaa ottaa kuvan ja pistää tänne.

 

Mutta nyt hiljenen ja

toivotan kaikille oikein leppoisan lupsakasta joulun aikaa sekä onnea uudelle vuodelle 2008!