Niin se tämäkin viikko on mennyt menojaan ja huomenna on jo perjantai. Viikko on ollut varsin leppoisa, kun ollaan Miksun ja Minttiksen kanssa nukuttu pitkään, tiistaita lukuunottamatta ihan klo 10 asti. Tänään seurana oli myös Kuopus, joka on jostain syystä ollut koko viikon tosi väsynyt ja halusi tänään olla kotona. Nukkuikin sitten ennätyspitkään, aamuvirkku kun yleensä on. Hain hänet viereeni aamulla, kun isäntä lähti töihin ja odottelin Miksua ja Minttistä. Migreeni on ollut kiusana lähes koko viikon, niinkuin otsikkoon kirjoitin. Tänään heräsin siihen takomiseen ja etovaan oloon. Nappasin heti lääkettä, mutta oli jo sen verran paha, ettei auttanut kunnolla. Sen pahimman etomisen ja takomisen se estää tulemasta, mutta tätä jatkuu sitten muutaman päivän. Tiedä sitten, kumpi on parempi, antaa tulla täysillä, ja mennä samalla vai lääkitä ja kituutella muutama päivä pään kiristyksen ja lievän etovan olon kanssa. Alkuviikostakin yritti iskeä, mutta hereillä ollessa sen lääkkeen osaa ottaa ajoissa. Tämä leppoisa meno on siis ollut ehkä ihan hyväkin... Iltapäivätkin ollaan enempi ja vähempi huilattu, kun Aatu ja Siiri ovat iltavuorossa. Siiri on tietty nukkunut päiväunensa meillä, eikä juuri muuta ehdikään. Aatukin on nukkunut parina päivänä. Ulkona ei olla ehditty olemaan, liekö silläkin osuutta migreenin kiusaan. Jos huomenna herättäisi lössin aikaisemmin, niin ehtisi ulos. Vaikka äiti toivoo, että lapset sais nukkua, jos vaan nukuttaa. Täytyy katsella, mikä ilma on. Kaiken nukkumisen ja syömisen lomassa ollaan työstetty jotain, josta nyt kuvaväläyksiä =)

1216773.jpg 1216771.jpg

1216777.jpg1216776.jpg

1216796.jpg1216793.jpg1216797.jpg

1217502.jpg

Eli omia kuvia on piirretty, tosin Kuopus ja Aatu piirsivät kumpikin kaverin itselleen. Kovasti on nähty vaivaa ja värityksessä toisilla ollut iso työ, mitä on tehty monessa erässä. Kuopus on leikannut omansa jo, nyt se ihmettelee maailman menoa heidän huoneensa ovessa, niinkuin kuvasta näkyy. Hoitolasten töitä en leikannut, koska ne oli helpompi viedä rullalla kotiin kokonaisina. Saavat sitten kotona leikata. Tosin, hienoja ne ovat ilman leikkaamistakin. Siirin kanssa ei olla vielä tehty, kun on tämä viikko mennyt hänellä päiväunien merkeissä täällä. Ensi viikolla sitten tiistaina tai torstaina tehdään, kun ollaan kahdestaan aamu. Lapset tykkäs tosi paljon tehdä ja yhdessä mietittiin, minkä väriset vaatteet on päällä. Oma satu saa nyt odottaa, jospa joku toinen viikko sitä sitten työstetään.

Puikot kilisee välillä, lähinnä päiväuniaikaan. Esikoiselle on valmistunut tallipipo ja Kuopukselle eskariin lumihiutalepipo. Kumpikin omia sävellyksiä =)

1216804.jpg1216805.jpg

Esikoisen tallipipo on tehty Teddy-langasta ja kirjailtu reunaan valkoisella lievästi pörrölangalla (perin isännän mummulta muutama vuosi sitten kassillisen erilaisia lankoja, ikää niillä oli paljon, eikä missään mitään vyötettä mukana). Hyvin mahtuu ratsastuskypärän alle ja lämmittää, eikä kutitakaan.

 

1217565.jpg 1216811.jpg

 1217561.jpg

Kuopuksen pipo on tehty roosan värisestä Teddy-langasta. Lumihiutale ja pallot on tehty samasta valkoisesta pörrölangasta, kuin Esikoisen pipon kirjailukin on. Kaulaliina on sellainen läpivedettävä malli. Nyt on puikoilla Esikoiselle kouluun pipo. Pyysi ihan peruspipoa, johon sitten joku teksti. Katsotaan nyt, mitä syntyy. Ensi viikolla juhlimme Siirin synttäreitä. Hänellekin on suunnitelmissa kiva pieni lahja, johon lankakin on jo ostettu.

Kuvapainotteinen päivitys tällä kertaa. Nyt on pakko mennä huilaamaan, jos vaikka saisi tuon pään selväksi huomiseksi (taitaa olla turha toivo...).