Nyt tosiaan mietityttää todella tuo otsikossa oleva laulu. Ennen alkuviikon lumia, sitä ajatteli, ettei talvi ole edes tullut vielä. Nyt kun lumi kerran jo tuli maahan, tuntuu todella siltä, kuin kesä olisi tullut talven keskelle. Vettä sataa ja rännit laulaa.

Eilen oli kerhopäivä ja sinne suunnattiin aamulla. Ja voi itku sitä keliä =( Pienet ei pysyny pystyssä oikeastaan lainkaan ja pakko oli kuitenkin kokoajan juosta edestakaisin. Ulos ei ollut mitään asiaa, kun koko piha veden peittämää jäätä. Siirin ja Minttiksen kanssa sitten leikittiin sisällä. Kaivettiin astiat esiin ja laiteltiin ruokaa. Possun suikaleet kypsyi uunissa kastikkeeseen piiitkään ja hartaasti, että kaikkien on mukava syödä, eikä liha jää hampaisiin kiinni. Miksu ei voi sietää sitä, kun liha jää hampaisiin kiinni. Ja hyvää tuli, tai ainakin lapset tykkäsivät. Lounaan jälkeen mentiin nukkumaan ja oliskohan ollu rankka kerho, kun kerholaisetkin nukahtivat samantien =) Oli täällä hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Välipalaakaan ei kukaan ehtinyt syömään. Kaikki nimittäin nukkuivat, kun hakijat tulivat lähes samaan aikaan.

Tänään heräsin kaameeseen migreeniin. Olin suunnitellut, että leivomme sämpylöitä aamulla. Mutta olo oli aika huono ja päätin jättää leipomatta. Aamulla piti viedä Kuopus jäähallille ja sielläkin oli tuskaa laittaa luistimia toisen jalkaan, kun kaikki valot häikäisivät ja äänet jäivät kaikumaan pääkoppaan. Makasin aamun lattialla lasten leikkiessä. Otin kyllä aamulla Miranaxin, mutta oli jo päässyt niin pahaksi, ettei auttanut kunnolla. Lounaan jälkeen kömmin itsekin sänkyyn viltin alle, kun toiset meni huilaamaan. Vedin tyynyn silmien eteen ja yritin rentoutua. Aatulle ei uni tullut silmään ja päästin hänet Kuopuksen kanssa leikkimään sillä ehdolla, että ollaan hiljaa. Välipalaksi piti syödä niitä sämpylöitä, mutta niiden puuttuessa taioin kiisseliä jääkaapista. Pitäisi jaksaa vielä hakea Kuopuksen luistimet jäähallilta ja viedä Kuopus kaverin synttäreille. Ja tietty hakeakin sieltä.  Kai se tästä... Huomenna mennään tallille, kun Kuopuksella on ratsastustunti. Esikoisen kaveri tulee mukaan ja tulee sitten meille yökylään reissun jälkeen. Migreenin olisi siis syytä hellittää...

Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!