Aurinkoa riittää tänään, ainakin toistaiseksi =) Ulkona on ihana ilma. Viikko meni rauhallisissa merkeissä. Tiistaina tuli Aatu ja Siiri iltapäiväksi hoitoon. Miksu ja Minttis olivat vielä kotona. Aatun ja Siirin kanssa ei ihmeitä olla ehditty tekemään, kun Siiri nukkuu lähes koko hoidossa olo ajan ja Aatukin huilaa vähintään, perjantaina nukkuikin ihan reilusti. Miksun ja Minttiksen kanssa ollaan otettu aamut rennosti. Torstaina vietiin Miksu kerhoon ja kerhon jälkeen vietiin kerhokaverikin (Kuopuksen eskarikaverin sisko) kotiin. Miksu viimeisteli perjantaina sateenkaarikalansa. Ollaan siis oltu ja leikitty vaan, ei mitään ihmeitä. Olen yrittänyt ihan huilatakin, kun olo oli pitkään tosi heikko. Sai opetella syömisen uudestaan ja siihen menikin aikaa, että elimistö palasi normaalin toimintaansa. Oikeastaan vasta tänään on sellainen suht. normaali olo. Viikon mittaan olen syönyt usein ja vähän, lähes aina leipää, mikä nyt tökkii sitten urakalla.

Tänään käytiin Kuopuksen kanssa ostamassa hänelle ja Esikoiselle lenkkarit. Kuopukselle piti ostaa kahdet, ettei tarvi kotona remuta pihalla samoilla lenkkareilla, kun on eskarissa. Löytyipä sieltä kaupasta ale-tangosta ihana hame Kuopukselle ja nätti paita Esikoiselle. Sitä en sitten tiedä, kelpuuttaako Esikoinen paidan, mutta onpahan sitten aikanaan Kuopukselle. Esikoinen ei ollut mukana, kun meni kaverinsa luokse yökylään.

Nyt sitten vaan lojutaan, huomenna vähän siivoillaan (meillä usein siivoillaan sunnuntaina ja lauantaina otetaan rennosti). Ihanaa on, kun on kunnossa. Kummasti sitä arvostaa ruokahalua taas ja sitä, että voi tehdäkin jotain, eikä vaan maata sängyn pohjalla.

Tähän loppuun vielä kuvia Sateenkaarikaloista. Miksun kala puuttuu, kun valmistui myöhemmin. Ideana tosi helppo toteuttaa. Netistä etsin Sateenkaarikalan (hakusanana "Rainbow fish") värityskuvan, tulostin ja väritin muutaman suomun hopea- ja kultatussilla, lapset sitten väritti loput. Ja tarkoitus oli tosiaan ihan katsoa kirjasta, millä värillä väritetään. Vähän jo vaadin näiltä isommilta, ettei voi ihan vaan vedellä miten sattuu. Sitten leikkasivat, minä pienille, ja liimattiin siniselle aluspaperille. Lopuksi vielä piirrettiin kuplia.

1457653.jpg

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!!