Alkoi taas uusi viikko. Ihan rennosti meni tämäkin päivä. Mieli teki ulos, kun vaan uskaltaisi varata tuolle kantapäälle sen verran. Alkaa tämä sisällä olo tympimään... =( Aamulla viriteltiin kunnon kotileikit kasaan Aatun ja Siirin kanssa. Vähän piirreltiinkin ja tehtiin palapelejä. Aatu onkin hurjasti kehittynyt noiden palapelien suhteen. Miksu ja Minttis tulivat lounaalle ja sen jälkeen kaikki menikin päivähuilille. Aatulle ei uni tullut, mutta huilasi hänkin ihan reippaasti sen puolisen tuntia. Päikkäreiden aikana sain valmiiksi Kuopuksen ratsastuslapaset:

1466051.jpg

Välipalan jälkeen Miksu ja Minttis taas vuorostaan kaivoivat astiat ja syötävät (siis leikkisellaiset) esiin ja lähtivät retkelle =) Matka oli pitkä ja vaivalloinen, yli suuren vuoren (=sohvan) ja syvän rotko (=sohvan ja tuolin välissä). Mutta kaikki retkeilijät saapuivat väsyneinä, mutta varsin tyytyväisinä teltalle.

Työpäivän jälkeen otettiinkin suunta samantien ponitallille, Kuopuksella oli ratsastustunti tai -puolituntinen. Sai heti testattua lapaset ja hyvin toimi ja oli lämpöset. Ohje on ihan omasta päästä mukailtu tavallisista sormikkaista. Käden selkäpuoli on kokonaan joustinneuletta, jotta lapaset on hyvin käteen istuvat, niinkuin ratsastuksessa pitääkin. Esikoinen tilasi itselleen myös käsineet, mutta tavalliset sormikkaat. Niitä siis seuraavaksi kehittelen. Lisäksi aloittelin tänään sellaista "mökkikirjaa", mikä sitten kesäksi viedään mökille ja siihen kaikki mökillä olijat voivat kirjoitella siellä olostaan. Tarvikkeista on vähän pulaa, suunnitelmat oli vissiin liian hienot =) Täytyy vähän muuttaa ajatusta ja lopputulosta. Saa nähdä, mitä saan aikaiseksi... Saanko yhtään mitään...

Huomenna onkin kerhopäivä. Siirin kanssa viedään Aatu kerhoon ja noukitaan matkalta kyytiin myös kerhokaveri. Helpotetaan näin vähän äidin työtä, kun kotona on kaksi pienempääkin lasta. Kuopuksen kanssa pitäisi huomenna mennä, jos sää sallii, opettelemaan ajamista ilman apupyöriä. Eilen illalla ne napattiin pois Kuopuksen pyynnöstä. Saa nähdä, pitääkö ne laittaa samantien takaisin, vai riittääkö intoa _opetella_ ajamaan.

Nyt nukkumaan, viime viikon sairastelut verottaa edelleen sen verran, että nukkumaan pitää päästä aikaisin. Tai sitten olen tullut vanhaksi... Olen nimittäin aina ollut illan virkku, mutta nyt tuntuu, ettei jaksa kunnolla olla hereillä edes yhdeksään... Siispä nukkumaan =)

Mukavaa viikon alkua kaikille!