Koko viikko on ollut aika kiireinen. Niin työn puolesta, kuin muutenkin. Miksu ja Minttis ovat olleet aamuvuorossa, Aatu ja Siiri iltavuorossa. Maanantaina aloiteltiin vappuaskarteluja, sekä käytiin kaupassa ja Tiimarissa ostamassa tarvikkeet askarteluihin. Maanantaina oli Kuopuksen ratsastustunti, minne isäntä sitten lopulta meni. Olin itse edelleen puolikuntoinen, kurkku edelleen kipeä ja olo ajoittain kurja. Sain mukavasti tehtyä äitienpäiväkortteja =) Tiistaina Miksu oli kerhossa ja oli sitten kerhon jälkeen ihan kipeä =( Maanantaina oli jo vähän nuhainen, mutta tiistaina kyllä sitten ihan kipeä. Soittelin äidin hakemaan vähän aikaisemmin, kun oli niin väsynyt ja kurja olo. Ei pystynyt olemaan makuuasennossa, kun oli nenä heti niin tukossa. Kehoitin myös pitämään Miksun keskiviikon kotona, vaikka kuumetta ei ollutkaan, ainakaan siinä vaiheessa vielä. Minttiksen kanssa käytiin aamupäivällä terveyskeskuksessa näyttämässä tuota kurkkua. Nieluviljely ja verikoe otettiin, poskiontelot, korvat ja keuhkot tarkistettiin. Tulehdusarvo vähän koholla, mutta mistään ei löytynyt mitään pöpöä. Iltapäivä meni Aatun ja Siirin nukkuessa. Tiistai-iltana leivoin munkkeja litran taikinan verran. Ja lopuista tulikin sitten oikein hehtomunkkeja, kun joutuivat odottelemaan kattilaan pääsyä aika kauan ja tietty kohosivat koko sen ajan =)  Keskiviikon vastaisena yönä tuli tekstiviesti, että Minttikselläkin kuumetta. Kumpikaan ei tullut siis hoitoon keskiviikkona. Aatu ja Siiri tulivat poikkeuksellisesti jo aamulla klo 8 maissa. Aamulla ehdittiinkin hyvin askartelemaan tiikerinaamarit iltapäivän vappujuhlia varten. Aamupäivän aikana puhallettiin Aatun kanssa kasa ilmapalloja, osa roikkumaan ikkunoiden luo, osa koristamaan pöytää ja osa ihan leikittäväksi. Päikkäreiden jälkeen sitten herkuteltiin munkeilla, jotka maistuikin ihan kaikille, myös Aatulle =) Simaakin oli tarjolla, tosin ihan kaupasta ostettua.

1516001.jpg

1516003.jpg 1516004.jpg

Aatun ja Siirin oli tarkoitus lähteä klo 16 maissa, mutta hakija tulikin yllättäin jo heti klo 15 jälkeen. Ja meillä alkoi vappuloma =) Vähän keräsin leluja ja nopeasti imuroin, että päästään rauhottumaan. Illalla kävi isännän veli vaimonsa kanssa syömässä vappumunkit. Muuten ei juuri mitään tehtykään. Lapset leikki heppaleikkejä. Meille on viime päivinä muuttanut asumaan kaksi hevosta... Joku on vaihtanut meidän tytöt kahteen hevoseen ;D

Tänään ollaan herkuteltu itse tehdyillä hampurilaisilla ja munkeilla. Olen käynyt vaatteita läpi, kaivanut esille Esikoiselle muutamia uusia vaatteita ja pakannut pieniä valmiiksi reissaamaan kiertoon. Esikoisen kummin piti huomenna tulla lastensa kanssa käymään, mutta kuume on iskenyt heihinkin, niinkuin niin moneen muuhunkin perheeseen. Vähän harmittaa, mutta ei voi mitään. Huomenna meillä on vapaata, vain isäntä menee töihin. Ehkä keksimme jotain puuhaa, tai sitten vain ollaan. Lääkäri käski kyllä lepäämään... En vain ole saanut aikaiseksi oikein levätä ;) Kurkku on edelleen kipeä ja huomenna menen uudestaan lääkäriin, ellei ala helpottamaan. Näin käskettiin. Tiedä sitten, mitä tekevät, jos nieluviljely kerran on puhdas. Virus kun ei lääkkeitä pelkää tunnetusti. Kohtaa tulee 2 viikkoa täyteen tämän kurkkukivun kanssa. Syöminen on aika tuskaa, kylmä neste menee ilman kipua alas. Esikoisella on huomenna ratsastustunti ja sinne suuntaamme illalla. Lauantaina on sitten heppakerho ja sen jälkeen Esikoinen menee kaverinsa luokse yökylään.

Mukavaa Vappua kaikille ja kellä pitkä viikonloppu on, nauttikoon siitä =))