Tämä alkukesä on kyllä ollut kylmä. Kesäkuun eka viikko oli lämmintä, kun isäntä oli lasten kanssa lomalla. Mutta heti, kun minäkin liityin lomalaisten joukkoon, iski takatalvi... Tai siltä se ainakin tuntui ja tuntuu edelleen. Vettäkin on tullut riittävästi, nyt jaksaa luonto taas kasvaa, niin että riittää jo!

Viime perjantaina oltiin uhkaavassa kelissä Esikoisen ratsastuntia katsomassa. Pilviä kiersi ja ukkonenkin aiemmin päivällä vähän murisi, mutta antoi kuitenkin siedettävän kelin tunnin ajaksi. Tunti jäikin Esikoisen mieleen varmaan iäksi, sillä koska teinit olivat viettämässä juhannusta vain kaksi nuorinta tunnilla, pääsivät laukkaamaan ekaa kertaa luvan kanssa =) Ja kyllä olikin hieno esitys, kerrassaan upea, ja Esikoisen naama paistoi, suu oli korvissa ja silmät kuin kirkkaat tähdet =D Tätä on neiti odottanut jo kauan. Juhannus meni muuten ihan vain olessa, huilattiin, grillattiin ja nukuttiin =)

Mulla olikin vielä eilinenkin vapaata, minkä käytin sujuvasti sen tuhannen asian hoitamisessa. Tänään tulivat sitten Aatu ja Siiri aamulla klo 6 jälkeen. Kiskoin itseni väkisin jalkeille jo silloin, että pääsisin illalla ajoissa nukkumaan ;) Raahauduin koneelle ja surffasin netissä ja tein muuta yhtä turhaa tietokoneen ääressä, kunnes Kuopus tuli klo 8 maissa havahduttaen mut tähän maailmaan. Meinasin kyllä komentaa nukkumaan, ihan tottumuksesta, kun iltaisin tässä koneella toisinaan istuskelee ja saa niin tehdä =) Mutta tajusin onneksi, että on aamu. Siiri heräili vähän ennen klo 10 ja klo 11 aikaan mentiin ryminällä sitten herättämään Aatua. Lounasta saikin alkaa tekemään melkein samantien, ja sitä syötiin klo 12.30 maissa, jonka jälkeen suunnattiin ulos. Menee nämä päivät Aatun ja Siirin kanssa vähän omalla rytmillään, mutta ei se meitä haittaa. Mikäs kiire sitä kesällä mihinkään on? Ulkona oltiin sinne puoli 15 asti, kun äiti tuli hakemaan. Keli ei ollut kauhean kiva, mutta ei ihmeemmin haitannut lapsia. Vettäkin ripsi aika-ajoin, mutta ei niin, että olisi kastunut. Aatun ja Siirin lähdettyä, suuntasin nopeasti kauppaan ja sitten omien tyttöjen kanssa hakemaan serkkuja junalta lähes tunnin ajomatkan päästä. Nyt on serkut kylässä ja taitaa vielä nukkuakin jo =) Perjantaina sitten viedään takaisin junalle. Vaikka tuskin heitä juurikaan tässä näkyy, isoja koululaisia kun ovat kaikki, Kuopuskin jo =)

Murheita tänään tuli eteen, koskien lapsiryhmääni, mikä on juuri nyt niin ihana ja tasapainoinen. Muutoksia ehkä edessä, mutta niistä enemmän sitten, kun tiedetään jotain varmaksi. Haikealla mielin olen kuitenkin tänään ollut =( Laskenut ja puntaroinut... miettinyt ja pohtinut...

Tällä viikolla otetaan lasten kanssa vielä rennosti. Ensi viikolla tulevat sitten Miksu ja Minttiskin, niin on taas enemmän hulinaa, tai aamu alkaa aikaisemmin ;) Tosin, Aatu ja Siiri ovat silloin iltavuorossa. Sitten alkaakin minulla loma!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!