Ihanasta kesäsäästä ei ole paljoa voinut puhua. Mutta tämäkin keli lienee kuuluu suomen kesään? No, eilen oli parempi ilma ja nytkin näyttäisi aurinko paistavan.

Viikko on mennyt leppoisasti. Miksu ja Minttis ovat lomalla vielä ensi viikonkin. Ollaan oltu sitten Aatun ja Siirin kanssa, nukuttu aamulla pitkään =) Tai Aatu ja Siiri ovat nukkuneet. Päivät ovat menneet menojaan, kun heräävät klo 10-10.30 =) Aamutouhujen jälkeen saakin jo aloittaa lounaan laittamista, kun omat tytöt ovat kuitenkin syöneet aamupalansa suhteellisen aikaisin. Lounasta ollaan syöty siinä klo 12 ja puoli 13 välillä. Lounaan jälkeen olis voinut lähteä uloskin, mutta maanantaina tuli vettä kuin saavista kaataen, tiistaina oli pahasti leikki kesken ja eilen piti itse laitella omalle porukalle ruokaa. Kuopus on kovasti touhunnut Aatun ja Siirin kanssa. Esikoinenkin välillä innostunut pelaamaan. Loman aikana hankittiin pari rekkaa yhden tukkirekan seuraksi ja niillä leikkiminen on ollut IN. Loman aikana saatiin hankittua myös pienet kerrossängyt (vanhat, käytetyt), hiottiin ja maalattiin ne. Nyt on Aatulla ja Miksulla sängyt aina valmiina täällä =) Ihanaa, kun ei tarvitse olla joka ilta olla tekemässä petejä lattialle! Uudessa ja kuulemma Suomen suurimmassa Ikeassa tuli vierailtua Raisiossa, kun se avattiin. Sieltä tarttui mukaan pari pientä lipastoa, joita ostettiin kaksi. Nyt ne ovat päällekkäin eteisessä hoitolasten vaatteille. Kuusi laatikkoa löytyy, yksi ylimääräinen siis, mutta eiköhän sillekin käyttöä löydy =) Viikko on soljunut lasten nukkuessa ja leikkiessä, leppoisasti. Eipä juuri mihinkään ole keretty, mutta toisaalta, onhan se ihan kivan leppoisaa näinkin. Leikki on lapsen työtä =)

Tänään onkin yllättäin vapaa, kun Aatu ja Siiri jäivät viettämään laatuaikaa kotiin. Huomenna olisikin ollut vapaa muutenkin. Ensi viikolla jatketaan. Ensi viikolla saammekin vieraaksi tyttöjen serkut pääkaupunkiseudulta pariksi päiväksi. Esikoisella oli eilen ratsastustunti Issikkatallilla. Kävi vähän pitämässä tuntumaa talliin ja issikoihin, kun leiri alkaa sitten parin viikon päästä. Jännitti kovin, mutta lopulta meni ihan hienosti. Huomenna on sitten ratsastustunti ratsutallilla. Sitten tuleekin taukoa taas, kun on leirejä. Kuopus oli eilen mummun ja serkkupuolikkaan kanssa retkellä. Letuillakin olivat herkutelleet sitten mummun luona. Kivaa oli ollut =) Tänään Esikoinen lähtee omille teilleen ja me jäädään Kuopuksen kanssa kotimiehiksi tai -naisiksi. Kaupassa täytynee käydä jossain välissä. Tiedä sitten, mitä sitä juhannuksena söisi, kun vettä satelee kokoajan ennustuksen mukaan =(

Loman aikana käytiin moikkaamassa minun mummuani sairaalassa. On ollut kovasti kipeänä ja edelleen hoidossa. Koska välimatka on pitkä, katsomaan ei pääse täältä käsin. Mutta jotain pientä piristystä halusin tehdä ja seuraavanlainen pieni juttu suuntasi hänen luokseen:

1658614.jpg 

Enkeliin ohje löytyi täältä. Lisäksi tein siivet mulperipaperista erikseen ja lisäsin helmiä enkeliin sekä hiukset.

1658615.jpg

 

 

LEPPOISAA JUHANNUSTA KAIKILLE!