Onpahan taas ollu outo viikko =) Maanantaina ja Tiistaina olivat Miksu ja Minttis vielä poissa, keskiviikkona oli kaikki, tänään olivat vain Miksu ja Minttis, huomenna puuttuu Ninni. Tai Ninni tulee varmaan eskarista hetkeksi tähän, mutta vain hetkeksi. Ihan mukavaa on silti ollut. On ollut se mun kaikkein lyhkäsin työviikko ;) jos tätä nyt siksi voi sanoa, kun Miksu ja Minttis ovat tulleet puoli 6, Aatu ja Siiri hiukan klo 6 jälkeen. Kaikki pienet ovat kotiutuneet klo 15 mennessä, Ninni sitten vähän klo 16 jälkeen. Maanantaina käytiin Aatun ja Siirin kanssa kaupassa ja ulkonakin oltiin vähän aikaa. Iltapäivällä oltiin sitten Kuopuksen ja Ninnin kanssa ulkona. Tiistaina vietiin Aatu kerhoon ja oltiin Siirin kanssa vähän aikaa ulkona, kunnes tultiin petaamaan pedit ja laittamaan ruokaa. Lounaan jälkeen uni tuli kummankin silmään. Ninnin ja Kuopuksen kanssa piirreltiin ja lueskeltiin. Ja välipalan jälkeen lähdettiin ulos. Keskiviikkona olikin kaikki pienet ja oli aamu kumman hidas. Ihme, miten sitä ei saa kiinni siitä normaalista rytmistä, kun on monta aamua mennyt vajaalla ryhmällä. Tosin, välipalaksi piti tehdä mustikkakiisseliä ja sen kyytipojaksi myös vaniljakiisseliä. Mutta lapset olikin ihan tyytyväisiä, kun saivat vihdoinkin leikkiä porukassa kaikessa rauhassa autoilla =) Hienosti porukalla jo leikki sujuu ihan yhdessä, mielileikki tuntuu olevan retkileikki, mitä sitten leikitäänkin urakalla. Toinen mieluinen ryhmäleikki on pikkuautot ja eläimet yhdessä. Välipalan ja pienten kotiutumisen jälkeen suunnattiin jälleen Kuopuksen ja Ninnin kanssa ulos. Keskiviikkona oli Esikoinen kotona, kun oli aika flunssainen aamulla, pää särki ja muutenkin kelju olo. Nukkuikin koko aamupäivän omassa huoneessaan. Tänäänkin oli vielä kotona, mutta huomenna varmaan menee kouluun. Tänään olikin taas kerhopäivä ja tällä kertaa vietiinkin sinne Miksu. Minttiksen kanssa valmisteltiin ensi viikolla alkavaa Varpaat Vauhtiin -kampanjaa. Tai Minttis leikki ja minä valmistelin =) Minttis viihtyy itsekseen ihan uskomattoman paljon, ei kaipaa leikkikaveria. Joskus ajaa minutkin pois, kun menen seuraksi =) Lounaan jälkeen uno voitti taas kummankin. Kuopus kotiutui tällä kertaa yksin, kun Ninni pitää vapaapäivää hoidosta. Meillä olikin rauhallista, kun pienet nukkui. Minttis ehti syömään välipalan, mutta Miksu heräs kiukkuisena ja kiukkus itsekseen sängyssä. Vähän hassu... Vaikka sanoin, ettei kukaan ole käskenyt siellä olemaan ja pois saa tulla, niin kiukkuaa, kun pitää olla sängyssä ja seuraavassa lauseessa kiukkuaa sitä, kun on pakko nousta ylös. Nää on jo niin tuttuja, että olen oppinut huomiotta jättämisen auttavan parhaiten. Kyllä hän sieltä sitten jossain vaiheessa tulee. Ihan turha on mennä sanomaan mitään, ainakaan montaa kertaa, kun kääntää kaiken kuitenkin vastaan. Mutta ehdittiin saamaan vaatteet päälle ja ulos odottamaan äitiä. Ihan hyvällä mielellä Miksu sitten jo oli. Heräsi varmaan jotenkin kesken unien tai jotain...

Huomenna vielä pitää jaksaa ja kyllä jaksaakin =) Ulos yritetään aamulla ehtiä. Illalla onkin omien lasten ratsastustunti, jonne minäkin onneksi pääsen tällä kertaa katsomaan. Ihanaa! Viikonloppuna vaan ollaan ja vähän sunnuntaina varmaan siivotaankin. Maanantaina tulee todennäköisesti pikkusisko kylään muutamaksi päiväksi. Mukavaa, kun saa seuraa =) Ja lapsetkin tykkää. Ja varmaan pikkusiskokin tykkää =) Ensi viikolla olisi tarkoitus maanantaina leipoa sämpylöitä. Syyskranssin askartelu varmaan jää väliin, kun on se Vauhtivarvas viikkokin. Tiistai- ja torstaiaamut menee ainakin kerholaisilla kuitenkin aina sisällä. Eli keskiviikkona ja perjantaina ulos =) Ensi viikolla Aatu ja Siiri onkin iltavuorossa.

Huominen vielä ja sitten on viikonloppu! Kyllä tämä työ, vaikka niin mieluista onkin, myös on työtä ja vie voimia. Viikonloppu, etenkin sellainen, kun ei ole mitään ohjelmaa, tulee aina tarpeeseen.

Mukavaa viikonloppua kaikille!