Viikko on vierähtänyt taas tosi nopeasti. Alkuviikko oli kovin sateinen, eikä oikein kukaan viihtynyt ulkona. Mutta eilen oli aivan ihana aurinkoinen pirtsakka päivä =) Alkuviikosta loputkin omenapuut valmistuivat, mutta kuvia en niistä muistanut enää napata. Muuten oleskeltiin lähinnä sisällä, pelailtiin ja lueskeltiin. Miksu on ollut kipeänätiistai-illasta saakka, joten Miksu ja Minttis eivät ole olleet keskiiviikkona, torstaina eivätkä tule tänäänkään. Keskiviikkona oltiin Aatun ja Siirin kanssa vähän aikaa aamulla ulkona, sade taukosi juuri sopivasti. Iltapäivällä oltiin Kuopuksen ja Ninnin kanssa ulkona. Pelattiin mm. tervapataa (tai kiinasta kannan -leikkiä, sillä nimellä se täällä päin tunnetaan) sekä kissaa ja hiirtä. Torstaina mentiin kävellen kerhoon, kun oli niin ihana sää =) Jäätiin sitten Siirin kanssa uloskin päiväkodin lasten kanssa. Mutta tultiin välillä sisälle, kun kaikki pedit jäi petaamatta ja muutenkin huusholli aamun jäljiltä sekaiseksi. Lounaan jälkeen kumpikin, Aatu ja Siiri, nukahtivat päikkäreille. Puoli 13 maissa tuli Kuopus ja Ninni, sekä Esikoisen kaverin pikkusisko leikkimään Kuopuksen kanssa. Oli aika menoa, kun kolme tyttöä kihersi ja kähersi =) Vaikea oli saada pysymään talo edes vähän rauhallisena. Mutta unet maistuivat nukkujille kuitenkin ihan siihen saakka, kunnes äiti tuli. Samoihin aikoihin tuli Esikoinen ja kaverinsa. Kun kaikki olivat syöneet välipalaa ja läksyt oli tehty, lähdettiin ulos leikkimään tervapataa ja kirkonrottaakin leikittiin. Oli mukava leikkiä, kun oli isompi porukka. Täytyy useamminkin haalia kasaan näitä isompia tyttöjä, että päästään leikkimään =) Ensi viikollakin kaikki pienet ovat aamuvuorossa, niin iltapäivisin päästään leikkimään isompien kanssa. Aika kului tosi nopeasti ja murhe tuli, kun Ninnin kotiin lähtö tuli eteen. Kun ei ehtinyt olemaan ollenkaan kirkonrotta =( No, joku toinen kerta sitten.

Tänään on sitten Aatukin kipeä, joten kukaan pienistä ei tule hoitoon. Sain siis mukavan rauhallisen aamun =) Ninni tulee 11.30 ja Kuopus 12.30. Heidän kanssaan tehdään sitten teeleipää välipalalle. Kerrankin pystyn antamaan heille sen homman, kun yleensä menee nukuttamisessa sen verran aikaa, ettei ehdi heidän kanssaan niitä leipomaan. Sitten tekee vaan nopeasti itse. Mutta tänään pääsevät Kuopus ja Ninni tekemään meille välipalaa. Aamun vietän mukavasti loikoillen =) No, pakko on vähän siistiä paikkoja, mutta ihmeitä en aio tehdä.

Se on perjantai ja viikonloppu edessä. Tänään ei olekaan normaalista poiketen ratsastustuntia. Ja miehellä on koko viikonloppu vapaa =) Eilen tuli postissa kaksi uusinta Metsolat DVD:tä, joten viikonloppu menee mukavasti niiden parissa. Tänään käydään porukalla kaupassa ostamassa viikonlopun sapuskat ja maanantainkin, ettei tarvitse maanantaina kaikkien neljän kanssa kauppaan sännätä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!