Se on sitten adventin aika alkanut =) Meillä se tosin ei nyt näy siten, kuin yleensä. Ei ole yhtäkään jouluvaloa, eikä kynttilää esillä. Ne on kaikki pakattu ja odottavat esille pääsyä sitten uudessa kodissa mielellään mahdollisimman pian =) Muuttoon on enää 5 yötä ja työ lasten kanssa alkaa vaatimaan jo ideoita. Laatikkovuoria olen yrittänyt saada niin, että sekaan mahduttaisiin. Vielä on pakattavaa jonkun verran, mutta ihan hyvällä mallilla on.

Viime viikolla leivottiin Minttiksen kanssa perjantaina pipareita. Niitä sitten syötiin välipalalla yhdessä luumukiisselin kanssa. Miksu ei ollut hoidossa, niin ei päässyt leipomaan. Mutta eiköhän me vielä ennen joulua leivota =)

Työtilanteet muuttuu tällä alalla hyvinkin lyhyillä varoitusajoilla. Niin kävi tänään minulle. Ninni oli jäämässä pois vuodenvaihteessa. Juuri, kun olin ymmärtänyt sen, sain tietää, että hän jääkin pois jo joulukuun puolessa välissä. Tänään, aivan yllättäin, sain tietää, että hän jääkin heti pois. Tulee kyllä vielä huomenna, mutta sitten ei todennäköisesti enää. Tarvittaessa saa toki tulla, mutta ei ainakaan päivittäin. Hoitopaikkahan hänellä on täällä jokatapauksessa joulukuun loppuun. Harmittaa, mutta ei mahda mitään. Ei mene asiat aina niin, kuin itse toivoisimme. Ninni on niin ihana, iloinen ja reipas eskarilainen. Hän rakastaa kuunnella satuja, joita mielelläni luen. Minttis ja Siiri eivät vielä jaksa ikänsäkään puolesta kuunnella. Aatu ja Miksu taas eivät jaksa olla aloillaan niin kauaa. Niinpä lukuhetkemme ovat kovin lyhkäsiä. Ninnille on ollut ihana lukea, kun kuuntelee ihan vaikka kuinka pitkään. Ja muutenkin touhuaminen on aivan erilaista eskarilaisen kanssa, kuin pienempien. Mutta tätä tämä työ välillä on. Mutta huomenna käydään Siirin kanssa ostamassa Ninnille jotain pientä muistoksi meiltä sekä herkkuja, niin vietetään vähän niinkuin läksiäisiä. Kiva, kun tulee kuitenkin vielä huomenna, ettei jää kokonaan pitämättä.

Tänään Miksu ja Minttis olivat poissa. Kuopus on flunssainen, kuumetta ei ole, mutta koholla lämpö vähän on. Oli tänään sitten kotona, jos ei vaikka pahenisi tauti, kun se muutto on viikonloppuna. Mutta oli sitten illalla minun kaupassa käydessäni täällä leikkinyt heppaleikkejä ja laukannut harja hulmuten, joten nukkumaan mennessä oli aika kurjassa kunnossa. On nyt ainakin huomenna kotona. Ihmeellistä muuten, että hän menisi paljon mieluummin kouluun ja nosti protestin, kun kerroin, että lepää huomisenkin kotona =) Ei olisi halunnut tänäänkään olla kotona.

Seuraava päivitys tulee ehkä sitten jo uudesta kodista =) Mukavaa ja leppoisaa viikkoa kaikille!