Taas on vierähtänyt aikaa edellisestä päivityksestä. Aika tuntuu menevän vauhdilla eteenpäin, eikä aina löydy aikaa blogin päivitykseen. Mutta tässä välissä jotain kuulumisia kuitenkin =)

Viime viikolla Minttis palasi lomalta ja kyllä oli pikkutytöt onnessaan, kun pääsivät leikkimään taas yhdessä. Maanantaina Siiri ja Minttis halailivat toisiaan kovasti ja nauru herskyi koko päivän =) Oli sitä mukava seurata sivusta. Oltiin paljon ulkona ja sisällä askarreltiin Omenapuita. Olihan omenaviikko =) Tytöt teki omansa, ja sitten tehtiin yksi iso yhteinenkin. Siihen Minttis ja Siiri leikkelivät jo syksyn kellastamia lehtiä, sekä Aatu piirteli ja leikkeli omenoita. Ensin kuvat tyttöjen omista puista, jotka siis toteutettiin sormiväreillä.

1253629542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1253629505_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja sitten se kaikkien yhteinen puu, joka on kylppärin ovessa:

1253629471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarkoitus olisi, että tämä puu eläisi vuodenaikojen mukaan. Ja saattaapi muuttua matkan varrella eri puuksikin =) Ihan vielä ei kokonaan kellastunutta puuta viitsitty tehdä, koska aika paljon on vielä vihreää täällä main ainakin. Aapeli ei halunnut sormiväreillä maalata, eikä edelleenkään suostunut saksia käteensä ottamaan. Joten jäi sitten häneltä tekemättä. Omenaviikon vuoksi myös söimme omenaa joka päivä välipalalla jossain muodossa, maanantaina ihan sellaisenaan, tiistaina omenapannukakkua, keskiviikkona omenariisipuuroa, torstaina omenakiisseliä ja perjantaina omenakauraherkkua vaniljakastikkeen kera.

Tällä viikolla onkin Siiri ja Minttis taas aivan ristiin hoidossa. Siiri tulee aamulla klo 8 maissa ja lähtee kotiin klo 13-13.30, kun taas Minttis tulee n. klo 12.45. Miksukin on tällä viikolla pitkästä aikaa hoidossa. Aapeli oli tänään ja tulee myös torstaina. Muuten ollaan aamut Siirin kanssa kahdestaan. Maanantaina oltiin leikkikentällä ja olihan siellä muitakin, mutta ei vieraiden lapsien kanssa leikkiä synny. Siiri ikävöi kovasti Minttistä =( Tänään oltiin sitten sisällä ja pelailtiin lautapelejä porukalla, siis minä, Aapeli ja Siiri. Mukavaa oli kaikilla, mutta heti kun minun piti mennä ruuan laittoon, Siiri alkoi ikävöimään Minttistä ja oli niiiiin tylsää =(. Hienosti jaksoi kuitenkin hissuksiin lounaan jälkeen leikkiä itsekseen, että sain Aapelin nukkumaan. Siirikin olisi unta tarvinnut, mutta ei olisi ehtinyt kunnolla nukkumaan kuitenkaan, joten en laittanut. Enkä laita muinakaan päivinä, kun sen verran aikaisin lähtee kotiin.

Miksun ja Minttiksen kanssa pelattiin Hello Kitty muistipeliä sekä tehtiin palapelejä iltapäivällä, kun Aapeli innostui taas nukkumaan, eikä ulos päästy. Hyvin siinä aika kuluikin ja saatiin Kuopuskin mukaan pelaamaan. Tällä viikolla ei ole suunnitelmissä askarteluja, ellei sitten ihan ekstempporee keksitä jotain. Perjantaina olisi tarkoitus leipoa sämpylöitä nakkikeiton kaveriksi.

Viime viikon lopussa tajusin, että Varpaat Vauhtiin -kampanjakin alkoi eilen. Mutta aloin miettimään, ettei mulle ole tullut edes sen materiaalia. Kampanja on ollut aina tykätty, niin lasten kuin minunkin puolelta ja sitä ollaan odotettu. Aina aika-ajoin joku kyselee, koska taas keräillään Vauhtimadolle varpaita. MUTTA nyt on varmaan jäänyt kokonaan huomiotta ilmoittautuminen siihen =( Ja vähän myöhässäkin ollaan jo, kun en ole ehtinyt vieläkään tulostella mitään. Taitaa jäädä tänä vuonna väliin... Voisihan sitä jossain välissä vähän jumppailla samoilla liikkeillä. Ja viime vuoden noppakin on vielä tallella, sitäkin voisi käyttää.

Leppoisaa viikkoa kaikille!