Päivä meni niin vikkelään ja puuhaa oli niin paljon, ettei ole ehtinyt istahtamaan koneelle.

Tuutikki tuli tänäänkin, niinkuin huomennakin, puoli 6 ja siitä vielä unet jatkui sujuvasti klo 8 asti. Kiva kun saa nukkua vähän pidempään, kun ei tarvitse Esikoista herätellä eskariin klo 7.
Tänään  rakensin omalle pihalle ihmeelliset kyhäykset suojatakseni meidän nurmikkoistutukset. Oltiin pitkästä aikaa omalla pihalla leikkimässä. Ihmeen hyvin lapset kiersikin mun kyhäelmät :) Pääsin siitä kivasti heittämään välillä makaroonilaatikon uuniin. Sisälle oli sitten kiva tulla, kun valmis ruoka odotti. Makaroonilaatikko onkin lasten herkkua. Tosin tänään oli vähän erikoisempi versio, kun huomasin makarooneja keittäessä, etten ollut muistanut ostaa kananmunia... Korvasin ne sujuvasti juustoraasteella ja hyvää tuli :) Itseasiassa paljon parempaa, kuin kananmunalla hyydytetystä :)

Päikkäreitten aikana Esikoinen oli taas urheilukoulussa ja me Kuopuksen kanssa siivottiin yhdessä huushollia, olohuone, eteinen ja lastenhuone sekä keittiö. Kuopus ja Esikoinen saivat siivota omat nurkkansa. Välipalaksi rakennettiin yhdessä Kuopuksen kanssa retkileivät. Ne onkin hyviä :) Menee lapsillekin leipä sellaisena kuin kuumille kiville. Muuten on leivän syönti tosi takkuista, varsinkin Kuopuksen kohdalla. Päälle herkuteltiin vielä banaanilla, mikä on aina takuuvarma hedelmäherkku kaikkien mielestä.

Tuutikki lähtikin heti välipalan jälkeen taas, eikä edes ulos ehditty. Itseasiassa oltiin vasta syömässä välipalaa, kun hakija saapui paikalle. Joskus näinkin :)

Ja minä olen saanut vapaaillan, joka on tosi harvinaista, ainakin yhdessä miehen kanssa. Kuopus ja Esikoinen olivat illan mummun luona. Käytiin sitten vähän shoppailemassa...

Huomenna lähdetäänkin sitten Poriin ajelemaan aamulla. Toivottavasti on kiva ilma, eikä vettä sataisi ainakaan kauheasti. Pieni virkistävä kesäsade ei haittaa meitä, mutta jatkuva kunnon sade on kurjaa. Siitä onkin sitten kiva jäädä lomalle :)