Tänään olikin eka työpäivä sitten tällä viikolla. Omat lapset lähti eilen isänsä kanssa mökille saunan katon korjaustalkoisiin ja tulevat joskus... Olen siis ollut ihan yksin =) Harvinainen tilanne. Tuutikkikin on tällä viikolla vain iltapäivän. Nukuin aamulla pitkään ja RAUHASSA =) Milloinkohan viimeksi sain nukkua rauhassa pitkään? Siitä on aikaa monta vuotta... Eilen siivosin vessan ja muutenkin huushollia. Tänään olisi vuorossa Esikoisen ja Kuopuksen huoneiden siivoukset. Ne on hyvä siivota nyt, kun eivät ole paikalla ;)

Tuutikin kanssa päivä meni ulkona. Käytiin leikkikentällä ja kaupassa. Lopuksi leikkasimme tuosta meidän omasta pihapläntistä nurmikon. Minä edellä ja Tuutikki perässä omalla leikkurillaan =)

Meikäläinen se poltti tänään broiskusuikaleet kattilan pohjaan!! Siis kyllä olen torvi... Suikaleet oli kiehumassa ja tarkoitus oli tehdä pastainen broilerivuoka, mihin keitän broiskun aina hyvin, että on sitten mureaa. Leikittiin niin tohinalla Tuutikin kanssa lastenhuoneessa, että unohdin tyystin broiskut. Muistin vasta, kun alkoi kuulumaan ilkeä rätinä ja ritinä... Ne suikaleet meni siinä =( Onneksi oli pakastimessa vielä yksi satsi jäljellä, mutta aikaa ei ollut enää kypsennellä niin paljon. Paistoin vaan ja heitin makaroonin, porkkanan ja tomaatin kanssa hetkeksi uuniin. Ihan hyvää siitä silti tuli.

Tänään soiteltiin taas hoitopaikoista. Tuossa lomanikin aikana soiteltiin hoitopaikoista. Kummasti nyt tuntuu kyselijöitä riittävän. Toivottavasti vaan joku tulee hoitoonkin asti =) Olisihan se kiva saada ryhmä täyteen ja vaikka vähän isompia lapsia tähän noille omillekin seuraksi.

Nyt pitää syödä jotain ja mennä sitten Kuopuksen ja Esikoisen nurkkausten kimppuun...